Welkomstpakketten Stichting Elckerlyc

Welkomstpakketten Stichting Elckerlyc | Geld inzamelen
 
 

Mag ik even je aandacht voor het volgende?

 

Alle berichtgeving rondom The Voice en grensoverschrijdend gedrag heeft mij aan het denken gezet hoe ik de wereld zelf een beetje beter en fijner kan maken. Daarbij kwam de organisatie Elckerlyc op mijn pad. Wat doen zij?

 

Elckerlyc biedt ondersteuning aan mensen die tijdelijk niet zelfredzaam zijn. Dit doen zij onder andere door personen in nood op te vangen. Deze mensen hebben alleen vaak geen spullen mee kunnen nemen. Daarom dacht ik: Laat ik ze een welkomstpakket aanbieden met kleine dingen, zoals toiletartikelen en wat extraatjes, zodat zij zich zo comfortabel mogelijk voelen.

 

Klein gebaar, groot geluk!

 

Wil je helpen? Dat kan zeker!

Als jij een steentje bij wilt dragen aan dit mooie doel, dan kun je geld doneren. Eén pakket komt neer op €10, maar natuurlijk is elk bedrag welkom!

 

 

contactgegevens: marije.van.der.windt@modis.com

Marije van der Windt
01-04-2022

Dank, dank, dank!

 

Met behulp van jullie donaties is het gelukt om een fantastische bijdrage te leveren aan Stichting Elckerlyc. We hebben in totaal 50 welkomstpakketten samengesteld met verzorgingsproducten. Door de medewerkers van Stichting Elckerlyc werd nogmaals onderstreept dat het heel waardevol is om zo’n pakket te ontvangen op het moment dat je je thuis hebt moeten ontvluchten. We willen ook het Delta Hotel Vlaardingen enorm bedanken voor hun bijdrage aan deze actie. Op de bijgevoegde foto's kunnen jullie de pakketten bekijken.

 

Wij zijn erg dankbaar dat wij ons op deze manier hebben kunnen inzetten voor Stichting Elckerlyc en kijken terug op een zeer impactvolle en leerzame dag.

 

Kortom: dank donateurs, dank Delta Hotel en dank Elckerlyc!


38 donaties
€ 515,00
Doel: € 500,00
103%

Deze actie is gesloten.