weggeef winkel

weggeef winkel | Geld inzamelen
 
 
weggeef winkel

Beste mensen,
Ik zal me eerst even bij u introduceren. Wij zijn de stichting ‘Een speciaal gebaar’ en zijn actief binnen de regio Gennep, Cuijk, Boxmeer en Wijchen, Afferden, Bergen. Wij zijn vaders en moeders die het financieel ook zwaar hebben gehad, en weten hoe het is om je kinderen niet alles te kunnen geven wat je graag zou willen, omdat er simpelweg niet de financiële middelen voor zijn. Wij werden geholpen door vrienden, bekenden en familie. Maar helaas heeft niet iedereen een dergelijk vangnet. Om dit enigszins te ondervangen is de stichting ‘Een speciaal gebaar’ in het leven geroepen. Door middel van onze acties helpen wij de kinderen van de verborgen armoede.

Wij willen onze hulp uit gaan breiden door een weg geef winkel te beginnen in de regio / letterlijk een ontmoetingsplek.

Wij hebben geen directeuren dure kantoor panden integendeel wij werken vanuit onze huiskamers. En een lokaal buurthuis. Maar omdat al onze ruimtes te klein worden willen wij een weg geefwinkel opgaan zetten. Maar hiervoor zullen wij materialen moeten aanschaffen, zoals stellingkasten. Maar ook de kosten van dit pand……..Wie helpt ons dit te realiseren.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 80,00

Deze actie is gesloten.