Weg met dat overtollig vel!

Weg met dat overtollig vel! | Geld inzamelen
 
 
Ik ben 85 kilo afgevallen door een maagverkleining!

hooi hooi,

Ik zal me even voorstellen, ik ben Desiree en ik ben 24 jaar. 2 juli 2015 heb ik een maagverkleining gehad. Ik woog 161 kilo, en weeg nu rond de 77 kilo! Mijn afvallen ging razend snel na de operatie waardoor ik ruime hoeveelheid vel over heb. Op mijn buik is het geschat op ongeveer 2,5 tot 3.5 kilo. Mijn benen zijn ook ontzettend erg net als mijn armen. Maar van mijn buik heb ik het meeste last. Meerdere keren bij de zorg ingediend maar ben al meerdere keren afgewezen. Volgens de zorg is het niet erg genoeg en mag ik blij zijn dat ik afgevallen ben, ze wouden wel een borstvergroting vergoeden maar goed dat heeft geen toevoeging aan mijn probleem met mijn buik!

Ik ben nu nog maar 24 jaar, en voel me onzeker over mijn vel. Eindelijk al mijn kilos kwijt en dan wordt ik gestraft omdat ik er mee door moet lopen. Ik zal nooit met dit lichaam in een bikini naar het strand gaan. Of met warm weer in een korte broek of hemdje lopen. Elke dag maar weer een corrigerend pak aan omdat bewegen anders zeer doet. Ik voel me geen 24, en ben nu nog meer onzeker als dat ik toen zo dik was! 

Niet alleen het mooi zijn zonder mijn vel is belangrijk, maar wat denk je van de pijn klachten. Normale broeken kan ik niet aan. Lange stukken lopen doen zeer. Te lang in een houding zitten doet ook zeer. Slapen is lastig want men vel ligt soms in de weg. Sporten wordt het ook niet want alles gaat mee op en neer.

Mijn wens zal zijn dat ik verlost wordt van men vel! Geen pakken meer aan ondat het anders zeer doet. Me gewoon weer 24 voelen. En eindelijk trots kunnen zijn op wat ik heb bereikt!

Ook al worden mijn littekens niet mooi, men velleb zijn weg en ik heb mijn bewegingsruimte weer terug! En eindelijk alle broeken aan kunnen want heb nu maat 38. Maar kan nooit de perfecte broek vinden. De moed bij de zorg heb ik opgegeven. Want ondanks dat alles hangt heb ik alleen maar smet in men navel en dat is niet erg genoeg.

Mijn operatie voor alleen mijn buik kost rond de 7800 euro. Mijn plastische chirurg vond mijn operatie ook nodig maar uiteindelijk beslist mijn zorgverzekering! 

 

Foto's van mijn buik plaats ik liever niet. Want zo mooi zijn die niet!

Hopelijk raak ik via deze weg mijn vellen kwijt en ook mijn pijnklachten.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 30,00
Doel: € 7.800,00
0%

Deze actie is gesloten.