Weerzien van Levy

Weerzien van Levy | Geld inzamelen
 
 
Breng Levy terug naar huis

Levy is een dalmatiër pup, geboren in mei 2018. 

Door het verbreken van de relatie heeft de expartner de hond meegenomen, ondanks gedeeld eigenaarschap (staat in het contract). Ondanks herhaaldelijke verzoeken om Levy te zien, heb ik mijn maatje niet meer gezien. En alle pogingen tot contact worden verworpen. Het doet mijn pijn om als ware je kind te moeten missen.

Gerechtelijke procedures zijn een gevolg als ik Levy ooit terug wil zien. Ik wil graag vechten voor Levy maar de kosten lopen hiervoor in de papieren. Om meer inzicht te krijgen in de situatie, stel ik hieronder een lijst op. De eerste situatie is wat ik Levy (weer) kan bieden en de tweede situatie is die van mijn expartner. 

Situatie 1: 

Partimme baan, huis met tuin, hond mag mee naar kantoor, volkstuin van circa 500-600 m2, 2 andere honden waarmee hij is opgegroeid, kennis m.b.t. opvoeding van honden en een vervolg van trainingen. 

Situatie 2: 

Fulltime baan, appartement van 50m2 met klein balkon,  2x per week darten, seizoenskaart Ajax, geen kennis m.b.t. opvoeding van honden en is per direct gestopt met de hondentraining. 

Graag wil ik u vragen om mij te steunen zodat Levy (stamboom Qua Quillermo of The Three Turnips) terug naar zijn maatjes kan en ik weer bij mijn kind ben. Het is een onaangenaam leeg gevoel zonder hem. 

 

Bekijk meer foto's van Levy op instagram: Dalmatian_LevyEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 75,00
Doel: € 4.000,00
1%

Deze actie is gesloten.