Weerzien met kinderen in VS

Weerzien met kinderen in VS | Geld inzamelen
 
 
Help Paul met het weerzien van zijn kinderen

Hallo iedereen,

Ik ben deze actie gestart omdat ik hoop dat ik op deze manier de wens van Paul om na 6 jaar zijn kinderen in de Verenigde Staten weer te kunnen zien kan verwezenlijken. Alle andere opties die financieel genoeg zouden hebben kunnen bijdragen tot het vervullen van die diepgekoesterde wens zijn spijtig genoeg op niets uitgelopen.

Paul heeft zijn twee kinderen voor het laatst in 2012 gezien. Voor die tijd zag hij ze geregeld, maar vanwege persoonlijke omstandigheden die zijn leven ingrijpend hebben aangetast is het hem na 2012 bij lange na niet meer gelukt om de voor de reis noodzakelijke hoeveelheid geld op te sparen. Zijn kinderen, die nog geen tieners zijn, koesterden lange tijd de hoop hun vader snel weer te zien, maar omdat het weerzien steeds uitgesteld moest worden hebben zij de hoop inmiddels ook opgegeven zo lijkt en klinkt het. Om dat te zien en horen gebeuren is niets minder dan hartverscheurend.

Het verrassen van de kinderen met de komst van hun vader zou menig hart van de mensen die de situatie van nabij kennen heel snel laten kloppen; zowel van vreugde alsook van verdriet. Zoveel jaren zijn immers al voorbij gevlogen sinds hun laatste hereniging, en die jaren komen - voor zover ik weet - nooit meer terug. Des te mooier zou het zijn om zowel de kinderen als hun vader Paul het aankomende voorjaar nieuwe ontroerende en te koesteren momenten van liefde en vreugde te doen beleven. Uiteindelijk vult toch de liefde voor anderen de zin van het leven, en dat is niet anders voor deze kinderen en hun vader. De liefde tussen ouder en kind neemt binnen die zin van het leven een uiterst speciale plaats in; één die onvervangbaar is.

Ik hoop daarom ook dat via deze weg en met uw hulp de zin van het leven voor vooral Paul weer nieuwe adem kan worden ingeblazen. Andere mogelijkheden zijn uitgeput omdat het gewoon een groot geldbedrag is dat benodigd is voor de reis en het verblijf. Dat schud je niet zomaar even uit je mouw; hoe graag je het ook zou willen.

Ik hoop dat u, te midden van alle narigheid in de wereld, voor een vader en zijn kinderen het verschil kunt betekenen. Natuurlijk besef ik me maar al te goed dat het geld niet voor het oprapen ligt, en dat veel mensen in Nederland de laatste jaren met ernstige financiele problemen te kampen hebben.

Maar zeg nu zelf: zou u geen vreemde sprongen in het nauw maken wanneer u het verdriet van een goede vriend of vriendin eenvoudigweg niet langer meer aan kunt zien....? Vandaar ook mijn 'vreemde sprong' met deze roep om hulp aan u. Bedankt!



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








1 donatie
€ 10,00
Doel: € 3.500,00
0%

Deze actie is gesloten.