Wederopbouw Caleb House

Wederopbouw Caleb House | Geld inzamelen
 
 
Het weeshuis Caleb House is gedeeltelijk afgebrand

Wij hebben het trieste nieuws ontvangen dat een groot deel van het weeshuis Caleb House is afgebrand en de schade oploopt tot €10.000,-. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen de kinderen worden voorlopig opgevangen in een gebouw achter het weeshuis.

Het sociaal project Caleb House in Ambon - Air Kaki Setan is één van onze eerste projecten die wij ondersteunden met ons initiatief. Caleb House is een Christelijk weeshuis dat in 2003 is opgericht om een thuis te bieden aan jongens en meisjes in de leeftijd van 9 tot 19 jaar. Momenteel verblijven er 21 kinderen in het Caleb House in de leeftijd van 2 jaar tot 22 jaar. Deze kinderen worden begeleid naar zelfstandig wonen. Daarna worden zij begeleid om zich staande te houden in de maatschappij.  

Wij zijn natuurlijk erg geschrokken van het nieuws en willen z.s.m. onze steun bieden. Mocht u ook een bijdrage willen leveren dan kan dit via deze actie. 

Help met de wederopbouw van het Calebhouse want elk kind verdient toch een dak boven zijn hoofd maar ook een veilig thuisbasis!

Dank voor uw bijdrage

Wilfred en Karla Vreeke - TaniwelEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

68 donaties
€ 3.497,00
Doel: € 10.000,00
34%

Deze actie is gesloten.