We rise, by lifting others.

We rise, by lifting others. | Geld inzamelen
 
 
Het doet er niet toe wat je hebt, het gaat om wat je kunt geven

Lieve mensen,
Graag vragen we even jullie aandacht, wij hebben namelijk een funding voor thamar op gezet. Niet om te bedelen om geld, maar om een sterke vrouw met een groot hart voor alles met 4 pootjes en een staart een hart onder de riem te steken.

Thamar, wie kent haar niet, gepassioneerd , bekend van vele films en haar prachtige film paarden, de shows en natuurlijk alle paarden en andere dieren die ze en 2e kans geeft en zonder haar er niet meer waren geweest.

Het lijkt misschien allemaal een grote droom, maar elke droom kan makkelijk omslaan naar een nachtmerrie, helaas kan je dan niet gewoon je ogen open doen en wakker worden... Thamar heeft in dr laatste jaren ontzettend veel ellende meegemaakt, zoveel verloren ... haar lieve papa, haar mama aan altzeimer, meer dan je je kan indenken. Haar lieve koning Nap, wie kent hem niet uit de films en shows, tot het laatste heeft ze alles voor hem gegeven, maar hij moest gaan... krap daarna pien, een mini veulentje met een moeilijke start, dood geboren maar dankzij thamar haar grote hart nog een paar prachtige maanden gehad, toch mocht het niet zo zijn, krap daarna werd haar oude GP merrie loka ziek, gevochten, oud of niet, het is een levend dier en elke ziel verdiend leven en herstel, maar helaas... op thamar haar verjaardag verliet loka deze wereld. Hoeveel moet een mens verliezen, en dan nog alle ellende erom heen, wat niet allemaal op internet hoeft te komen.
Veel om te verwerken, maar met zoveel dieren en zoveel werk ie dat bijna niet mogelijk.

Wij denken dat thamar het verdient om een extraatje te krijgen, zodat we laten zien dat we haar steunen en zij door kan gaan met wat zij het beste doet, mens en dier helpen met alles wat ze in zich heeft.!

Wij vragen jullie dus te doneren, steek thamar een hart onder de riem. Zodat we met zijn alle kunnen laten zien dat we haar willen helpen en achter haar staan.

Thamar heeft altijd voor iedereen klaar gestaan, Nap heeft altijd voor zijn fans klaar gestaan, het is tijd dat wij er nu voor haar staan.

Bedankt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 245,00
Doel: € 5.000,00
4%

Deze actie is gesloten.