WE LOVE reddingsbrigade

WE LOVE reddingsbrigade | Geld inzamelen
 
 
Grote actie om aandacht te vragen voor Noordwijkse reddingsbrigade

Grote actie om aandacht te vragen voor Noordwijkse reddingsbrigade

We love reddingsbrigade

Noordwijk, 12-8-2020: Een hot topic; de veiligheid aan de Nederlandse kust. Toch valt daar nogal wat op aan te merken zo meent de initiatiefnemer van de actie ‘We love reddingsbrigade’. Daarnaast is het volgens hem nu van belang de reddingsbrigade een hart onder de riem te steken. Reden voor hem op 13 augustus een vliegtuig langs de Nederlandse kust te laten vliegen en een doneeractie op te tuigen.

Rond 12:00 zal het vliegtuig met de tekst ‘We love reddingsbrigade’ de kust van IJmuiden aandoen, vervolgens rond 12:30 Langevelderslag, daarna Noordwijk en tot slot Scheveningen. Het doel is om € 500.000,- op te halen voor de reddingsbrigade.

Materieel en vrijwilligers

Volgens initiatiefnemer Rob Lammers is er materieel, meer vrijwilligers en een hart onder de riem nodig: “Natuurlijk is er veel inzet van vrijwilligers. Daarnaast is er nu volop media-aandacht voor de veiligheid van de Nederlandse kustlijn. Ik vind dat we dit moment aan moeten grijpen om de kwaliteit en capaciteit te verbeteren. Er is dringend behoefte aan jetski’s, meer boten en meer vrijwilligers. Als laatste wil ik met deze actie de reddingsbrigade een hart onder de riem steken”.

Doneeractie

Met de actie wordt beoogd een half miljoen op de halen. Lammers vertelt verder: “Een aantal mensen hebben mij gezegd dat het een krankzinnig bedrag is. Maar dit zie ik anders en dit gaat iedereen aan die naar de kust komt. We kunnen daar met zijn allen echt een professionaliseringslag in maken. Ik zou zo trots zijn als dit lukt.” Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
193 donaties
€ 3.975,00
Doel: € 500.000,00
0%