We can t help everyone, but...

We can t help everyone, but... | Geld inzamelen
 
 
everyone can help someone

Nairobi, Kenia
In Nairobi wonen ongeveer 4 miljoen mensen.
70% van hen leeft in ‘failed neighborhoods’ of sloppenwijken. Daar heerst vooral armoede en eindeloze uitzichtloosheid. Er is amper werk en kinderen scharrelen de vuilnishopen af op zoek naar restjes (bedorven) vliegtuigmaaltijden die eens per week gestort worden tussen het dagelijkse afval. Elke dag opnieuw is het overleven tussen de stank van het vuilnis en het open riool. In de sloppenwijken is 1 toilet beschikbaar voor 1200 mensen. Verslaving om maar te kunnen vergeten ligt dan al snel op de loer.

Het Greater Life Concern (GLC)
Het Greater Life Concern helpt dak- en doelloze verslaafden om af te kicken. De organisatie bestaat uit plaatselijke vrijwilligers die het verschil willen maken tussen dag en nacht; hoop en wanhoop; verslaafd of afgekickt. Ze bieden zorg en proberen drie maaltijden per dag aan te bieden aan meer dan 35 mensen. Daarnaast is er begeleiding bij de ontwenning en een re-integratieprogramma waarbij het netwerk wordt betrokken.

Mijn Keniaanse vriendin Agnettah is een van die fantastische vrijwilligers die zich dagelijks inzet voor het GLC
Ik ga haar in september bezoeken en helpen met dit prachtige project.

Doneeractie.nl
Het project kan alleen draaien door donaties van vrienden, bekenden of goede doelen. Ik wil haar, en daarmee het GLC, heel graag ondersteunen bij het aanschaffen van matrassen en bedden voor de bewoners. Ook is er geld nodig voor de huur, het verzorgen van de maaltijden en om af en toe schone, tweedehands, kleding aan te schaffen. Elke donatie, hoe klein ook, is welkom via doneeractie.nl

We can’t help everyone, but everyone can help someone’

Alvast bedankt, ook namens het GLC!!

Betty BosEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 1.375,00
Doel: € 5.000,00
27%

Deze actie is gesloten.