We brengen de Zwitserse lucht naar Henri!

We brengen de Zwitserse lucht naar Henri! | Geld inzamelen
 
 
Frisse lucht voor Henri zodat hij geen slangetje in zijn neus meer hoeft.. Dyson Pure

HOE GAAT HET MET HENRI? Met Henri gaat het goddank erg de goede kant op. De zuivere Zwiterse lucht doet zijn longen goed. De ontstekingswaarden zijn significant naar beneden en momenteel zit hij zonder slangetje (en dus zonder toegevoegde zuurstof) in zijn neus in Davos voor zijn verdere revalidatie.

Omdat we zo ongelooflijk goed zijn gegaan met de crowdfunding voor de auto in Davos hebben we wat extra geld gekregen en die hebben we besteed aan een Dyson Pure Hot+Cool™  luchtreinigingsventilator t.w.v. €649,-. We brengen de frisse lucht van Zwitserland dus bij wijze van spreken naar Lopik. Deze luchtzuiveraar zorgt dat lle kleine stofdeeltjes en luchtjes uit de lucht worden gezuiverd... zoals de bergen en bomen dat doen in Zwitserland. Willen jullie nog 1 keer helpen?

Om het helemaal compleet te maken hebben nog zo een apparaat boven op zijn slaapkamer nodig. Er staat nog €225,- op de rekening van Henri en Sandra (door jullie vrijgevigheid) dus we hebben nog €475,- nodig (dit is het totaal bedrag minus de provisie van het platform)

Het zal nooit meer goed komen, dat is duidelijk. Zijn longen zijn definitief kapot door het inademen van giftige gasdampen vanuit het lassen, zo zeggen de vele rapporten. Maar als we deze kwaliteit van leven kunnen vasthouden dan betekend dat een enorme verandering voor het gezin.

Hij komt eind januari weer naar huis. Alvast bedankt voor dit laatste zetje..

Robin van Beek
11-01-2019

Er is zojuist 100,- rechtstreeks gestort op onze rekening. Bedankt!! Dus we zijn er bijna!! 

Mocht je ook willen: NL45 KNAB 0257 8184 99 - t.n.v. H.J. van Beek20 donaties
€ 350,00
Doel: € 475,00
73%

Deze actie is gesloten.