WDT naar het EK en WK hiphop!

WDT naar het EK en WK hiphop! | Geld inzamelen
 
 
WE double T naar het EK en WK hiphop!

Mijn team WE double T maakt mij super trots! Ik ga elke week hard met hen aan de slag om zoveel mogelijk te bereiken. Ze hebben mooie resultaten geboekt dit seizoen op een hoger niveau dan ooit tevoren. Het is een hecht team, harde werkers, gezellige meiden met een doel: Nederland vertegenwoordigen op EK en WK hiphop!

Na maanden hard trainen, trainen, trainen, wordt het harde werken beloond. Mede dankzij de 1e plaats op één van de nationale kwalificatiewedstrijden, heeft WE double T zich gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap hiphop! Daarnaast hebben zij met hun hoge scores op het Nederlands Kampioenschap een kwalificatie voor het Wereld Kampioenschap binnengesleept!

Om er voor te zorgen dat iedereen mee kan, houden we deze inzamelactie. De kosten zijn namelijk € 750 per danser voor beide wedstrijden. Denk aan vliegtickets, hotel, vervoer, deelname kosten etc.

Het EK en WK dansen zou een droom zijn die uitkomt voor mijn dansers. Ben jij of ken jij iemand die ons kan steunen? Daar zijn we super dankbaar voor!!

Help WDT maar het EK en het WK!! BEDANKT!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

28 donaties
€ 480,00
Doel: € 6.750,00
7%

Deze actie is gesloten.