Waterschade Reddingsbrigade Roermond | Geld inzamelen
 
 

Waterschade Reddingsbrigade Roermond


Wie zijn wij?

Reddingsbrigade Roermond is een vrijwilligersorganisatie en beschikt over een 40-tal getrainde lifeguards. Deze staan dag en nacht klaar om mens en dier van de verdrinkingsdood te redden. Als stichting zijn wij zelf verantwoordelijk voor de werving van de inkomsten. Normaliter is onze grootste bron van inkomsten de bewaking van evenementen en sportwedstrijden op en rondom het water. Echter zijn deze door de COVID-19 pandemie voor het tweede jaar op rij weggevallen. 

Hulpverlening tijdens de wateroverlast 

Tijdens de wateroverlast in Limburg hebben onze lifeguards dag en nacht gewerkt en klaar gestaan om hulp te verlenen aan mens en dier, zowel in Zuid-Limburg als in Roermond. Dankzij onze inzet van een varende pendel, raakten de bewoners van Buurtschap De Weerd niet afgesloten van de buitenwereld.

Waarom willen we geld inzamelen?

Helaas is de commando post van Reddingsbrigade Roermond ook getroffen door de hevige overstromingen. Ons pand is volledig volgestroomd met water. Nadat het water was gezakt hebben we ontzettend hard gewerkt om de rotzooi op te ruimen en alles schoon te maken. Ondanks dat onze vrijwilligers vooraf zo veel mogelijk spullen hebben veilig gesteld, heeft het water grote schade aangericht aan de keuken en een aantal van onze communicatiemiddelen. We vragen daarom om uw hulp. 

Alle bijdragen zijn welkom om onze reddingsbrigade te steunen, ook kleine bijdragen worden ontzettend gewaardeerd!

Heel veel dank,

Bestuur en leden van Reddingsbrigade Roermond

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

158 donaties
€ 3.787,00
Doel: € 15.000,00
25%