War child

War child | Geld inzamelen
 
 
War child

Lieve Allemaal,

Via deze doneer actie wil ik geld mee inzamelen voor het goede doel War Child, Via verschillende wegen zal ik geld gaan inzamelen voor deze kindjes, Ik zou dit ingezamelde geld graag zelf willen geven aan Marco borsato op de fanclub dag van 15 Oktober omdat hij een grote rol speelt in de organistaie van War child. 

 

Over de hele wereld groeien miljoenen kinderen op in oorlog. Kinderen die in oorlog leven, hebben het vaak heel moeilijk. Ze hebben last van de vreselijke dingen die ze gezien, gehoord of gevoeld hebben. Soms zijn ze op de vlucht en leven ze zonder ouders.

Kinderen die in oorlog opgroeien, hebben vaak zoveel meegemaakt dat ze zich bang en verward voelen. Veel kinderen kunnen niet normaal kind zijn. Ze zijn boos, bang en verdrietig. Door wat ze hebben meegemaakt, vertrouwen ze andere mensen niet meer zo goed. Hierdoor willen veel kinderen niet meer met elkaar spelen

Ook als er niet meer wordt gevochten, is het vaak nog geen pretje. Kinderen worden gedwongen om op het land of in de mijnen te werken. Ze moeten dingen doen die niet goed voor ze zijn, en die ze niet willen. Ze zijn vaak niet veilig op straat, omdat er meestal geen politie is of omdat volwassenen ze slaan of misbruiken.

Wie helpt deze kindjes mee een beter tijd tegmoet? Iedere bijdrage telt voor deze kindjes! Ook zij verdieneden een een tijd van vreugde en een tijd om ook echt kind te mogen en kunnen zijn ! 

Iedere bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd!

Liefst Jessica Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.