Wandelmarathon KWF

Wandelmarathon KWF | Geld inzamelen
 
 
Wie wil mij steunen

Hooi vriendjes en vriendinnetjes,

Op 17 mei wordt er een grote marathon gehouden met het hoogtepunt op het Waagplein in Alkmaar. Zie bijgaande foto. Dit is een actie samen met Avro/Tros en het KWF.

Ik wil hier graag aan meedoen en samen met Ludwina gaan wij die dag 42 km wandelen. We vertrekken vanaf het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam en wandelen van daaruit naar het Waagplein in Alkmaar.

Nou hebben we allemaal wel iemand in de familie die is overleden aan kanker of nog een hevige strijd voert om deze rotziekte te overleven, dus ik voor mezelf (denk ik alleen maar aan mijn lieve moedertje) vindt het een goede zaak om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit doel zodat er nog meer mensen kunnen genezen van deze *K* ziekte.

Willen jullie mij steunen?? het is de bedoeling dat ik 100 euro meebreng en daar wil ik voor gaan als streefbedrag en mocht het meer worden dan is dit alleen maar mooi toch?? Bij voorbaat mijn grote dank en misschien is het leuk om eens te gaan kijken op het Waagplein 17 mei 's avonds het wordt vast heel erg leuk en gezellig. Gaan wij een stukje wandelen.

Groeten JolandaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 55,00
Doel: € 100,00
55%

Deze actie is gesloten.