Wandelen met PH voor PH

Wandelen met PH voor PH | Geld inzamelen
 
 
Mijn actie voor stichting Pulmonale Hypertensie!

Hey allemaal!

Allereerst wat super tof dat jullie je weg hebben gevonden naar deze pagina! Mijn naam is Caitlen, al noemen de meeste mensen mij Cait. Ik ben 17 jaartjes oud/jong. Woonachtig in Leidschendam wat heel dichtbij Den Haag ligt. Op 5 mei wordt de “the hague city walk” georganiseerd. Dit is een wandeling dwars door den haag. Ik loop mee met deze wandeling. Nou is dat opzich niet heel bijzonder, maar ik heb de zeldzame progressieve chronische longziekte Pulmonale Arteriële Hypertensie. Een aandoening waarbij de longblaasjes dicht zitten. Met behulp van een heleboel medicijnen worden deze opengehouden. Dit is helaas maar tijdelijk. Voor mij is lopen dus niet vanzelfsprekend. Ik ben snel moe en raak al gauw buitenadem. 5 mei is het ook world PH day, dat houd in dat er wereldwijd aandacht voor PH gevraagd gaat worden. Nederland heeft stichting PH deze stichting financiert onderzoeken naar deze ziekte. De hoop is er dat deze slopende ziekte ooit te genezen is of te behandelen. 

Ik ga 5 van de 10km lopen, samen met mijn fysiotherapeut ben ik daar nu al heel hard voor aan het oefenen. Het zou super zijn als jullie mij daarbij een handje willen helpen! Ik ben opzoek naar sponsors die mij willen helpen het streefbedrag van 100€ op te halen! Alle kleine beetjes helpen en het zou heel veel voor mij betekenen! Wil je mij helpen, in deze strijd naar onderzoek en leven voor mensen met PH? 

Lieve groetjes Cait!

Via mijn shop liefscait.nl verkoop ik een aantal producten waarbij een deel van de opbrengst direct naar PH gaat! Neem je ook een kijkje? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
36 donaties
€ 490,00
Doel: € 300,00
163%

Deze actie is gesloten.