Waar is Zazu help adoptanten Eindhoven

Waar is Zazu help adoptanten Eindhoven | Geld inzamelen
 
 
Waar is Zazu help adoptanten Eindhoven

Update :6-1-20 

Zazu is helaas overleden gevonden. 

 

Je adopteert een Roemeens hondje via een stichting in Nederland. Na het adoptie bedrag betaald te hebben( na het huisbezoek)  in goed vertrouwen wordt er een afspraak gemaakt  om het hondje over te dragen door het opvanggezin. Zoals op de site van de stichting wel te lezen is, was er nog geen overeenkomst ondertekend na de betaling. 

Degene van het opvanggezin van deze Stichting komt met het hondje. Keurig met tuig en laat dit hondje buiten los nog voor ze binnen zijn geweest op een laag omheind uitlaatveldje. Om te kijken of het goed gaat met het andere hondje van de adoptanten. Degene van het opvangadres krijgt dit hondje niet meer aangelijnd en raakt in paniek en schreeuwt want ze moet weer snel weg. Ze heeft hier geen tijd voor. En had last van haar knieën dus kon niet laag gaan zitten.  De adoptant probeert nog rustig het hondjd te benaderen maar hondje raakt in paniek door het schreeuwen en andere mensen die net het veldje opkomen met honden die proberen te helpen. In paniek springt het hondje over het hek en is weg. Degene va  het opvangadres is haastig vertrokken en niet meer terug geweest. 

"Adoptanten" in paniek en omdat er weinig hulp was, is er een speurhond ingeschakeld. Deze kwam de volgende dag op verzoek van de "adoptant" die er alles aan wilde doen om Zazu te vinden. Uren hebben ze gelopen, s nachts. Tot dat moment dachten ze nog adoptant te zijn maar na een gesprek met de Stichting waar de voorzitter telefonisch toe gaf dat dit niet de juiste procedure was door de opvanger en dat dit fout was gegaan, bleek dat omdat zij nog eigenaar zijn een andere speurhond in hadden willen zetten en maar met 1 zoekteam wilde samenwerken. Het eerste zoekteam moest stoppen en hun zoekteam ging verder. (Via welke de speurhond kwam). Maar er gebeurde niet veel. 

"Adoptanten" zijn moe, hebben kosten gemaakt voor speurhond, flyers, mapjes, plakband, benzine etc. Alles om Zazu te vinden. Stichting die zegt eigenaar te zijn is niet aanwezig, opvanger is niet aanwezig en zoekteam wacht op zichtmeldingen terwijl de speurhond duidelijk aangegeven heeft dat Zazu in groengebied loopt waar ze niet gezien wordt. Het speurverslag werd niet gevolgd dus  hebbenen de "adoptanten" dit zelf gedaan. Er werd ook geen andere speurhond ingezet door stichting of zoekteam.  De app groep was een en al negativiteit, ruzie. Niets draaide om Zazu. Ook de zichtmelding in Tongelre de Ganserd een week na  vermissing is ook niet nagetrokken door een speurhond en ook door "adoptanten" grotendeels geflyerd. 

De "adoptanten" hebben geprobeerd de kosten te verhalen bij de Stichting maar die gaven hier op geen gehoor. Bijna 800 euro verder door een fout van deze stichting, doodmoe, geruzie over en weer en geen hond. Sterker nog ze vertelden de adoptanten dat ze deze kosten helemaal niet betaald zou hebben. Alle kosten die gemaakt zijn, zijn aan te tonen dat ze daadwerkelijk betaald zijn. Dus konden de "adoptanten" niet anders dan af te zien van de adoptie zodat ze in ieder geval het adoptie bedrag terug kregen. Daarna gavven ze nog aan als vrijwilliger mee te willen blijven zoeken en werden ze overal geblokkeerd en uit de app groep van het zoekteam verwijderd. 

Dus nu 2 dingen.

1. Waar is Zazu ? Graag dit zoveel mogelijk delen 

2. En kunnen we deze mensen helpen met een donatie om al dit leed te verzachten? Ik hoop nog steeds  dat de Stichting waar ik de naam nog niet van zal noemen gaat nadenken en dit oplost. Het bedrag wat gedoneerd wordt zal aantoonbaar gemaakt worden aan de donateurs. Zodat duidelijk is dat dit naar de "adoptanten" gaat. 

 

En graag delen delen delen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 120,00
Doel: € 400,00
30%