VZW Mathi's Hoop, zeg Nee tegen pesten.

VZW Mathi's Hoop, zeg Nee tegen pesten. | Geld inzamelen
 
 
Verdrietjespakketje.

Ik wil in het kort even uitleggen wie wij zijn en waar we voor staan. Als vzw proberen wij onze kinderen weerbaarder te maken zodat ze leren opkomen voor zichzelf en ze ook “neen” tegen anderen durven zeggen. Dit doen we door opleidingscheques te kopen bij Ga voor geluk. Deze cheques delen we uit in scholen.
Verder willen we elk kind dat gepest word ook een steuntje in de rug geven. Het is immers vaak héél zwaar om te dragen allemaal. Dit doen we door hen een verdrietjespakketje op te sturen. Het pakketje bestaat uit een verdrietjespopje dat met zijn eigen verhaal komt en met een kanjerbeker. Het is immers heel speciaal dat je kind thuis durft te zeggen dat ze hem pesten. Voor heel veel kinderen is dit enorm moeilijk omdat ze bang zijn van hun pesters. Om dit aan te moedigen krijgen ze dus de speciale kanjerbeker van ons. Verder luisteren we te allen tijde naar de ouders en gaan we vaak samen met hen op zoek naar een oplossing, bied ik ook aan om in de bewuste school een lezing te gaan geven over pesten.

Het pakketje komt samen met deze brief in de hoop dat het er voor kan zorgen dat uw kind eventjes toch ook speciaal en belangrijk voelt.

Hey hallo,
Ik hoorde dat jij het niet altijd even makkelijk hebt gehad doordat andere kinderen niet altijd even lief zijn voor jou. Wat erg want ik vind jou best super leuk nadat ik alle verhalen over jou hoorde ! Je bent niet alleen leuk maar ook nog eens heel knap. Ik ga maar eens nadenken hoe ik een klein beetje op jou kan lijken denk ik  ;-)

Maar ik ben vooral ook supertrots op jou ! Trots omdat jij het je mama durfde te vertellen dat ze niet altijd even lief voor je zijn. Wauwww wat is dat knap seg want het is echt niet altijd makkelijk hé ! Goed dat je dit gedaan hebt en ik hoop echt dat je dat altijd gaat blijven. Omdat ik zo trots op jou ben krijg jij van mij een dikke duim omhoog zodat je elke dag kan zien hoe knap jij dit gedaan hebt. Die superkanjertrofee heb jij echt wel verdient want jij bent mijn kanjer nummer 1 !

Ik heb ook nog een popje voor jou, niet zo maar een popje nee het is het verdrietjespopje. Het heeft super goede oortjes en hoort echt alles. Elke keer als jij eventjes verdrietig bent pakt het jou kleine en grote verdrietjes en steekt zij die allemaal in haar buikje, daarom heeft het ook die grote rits natuurlijk. Als de kindjes slapen vliegt het verdrietjespopje heel ver weg. Het gaat al jou verdrietjes weg gooien zodat je ’s ochtends weer blij kunt opstaan. Het popje is ook de allerbeste geheimenbewaarder. Elke keer als je een geheim hebt kan je het tegen haar vertellen en zij zal ze nooit tegen iemand verklappen. Best handig hé zo’n supervriendje dat je altijd en overal kunt vertrouwen.

Als er nu ooit nog iemand niet lief is tegen jou dan denk je maar “Puh zeg wat je wilt die Chris vind mij lekker toch het allerleukste van de hele wereld en mijn popje helpt mij toch”

Dikke knuffel,
Chris

 

Om deze pakketjes te kunnen blijven maken en versturen hebben we echter uw hulp nodig, 1 pakketje kost al gauw 35 euro en daarom hebben we uw hulp heel hard nodig. We streven ernaar om geld in te zamelen voor 100 pakketjes want naast België gaan we ook met een team verder in Nederland.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 185,00
Doel: € 3.500,00
5%

Deze actie is gesloten.