Vrijwilligerswerk Zuid Afrika

Vrijwilligerswerk Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
Vrijwilligerswerk Zuid Afrika GeefaanEef

Geef aan Eef

Mijn naam is Evelien, ik ben 22 jaar oud en vertrek op 18 Februari 2019 naar Zuid-Afrika om daar voor ongeveer 10 weken vrijwilligerswerk te gaan doen via de organisatie "Het Andere Reizen". Om dit te realiseren komen er een hoop kosten bij kijken, en daar heb ik jullie hulp hard bij nodig.

Ik wil dit al een lange tijd en vind het een mooi moment in mijn leven om deze droom na te gaan jagen. Na het behalen van mijn dilpoma tot verpleegkundige vorig jaar juni en nieuwe (werk)ervaring, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik denk dan ook dat deze reis zeker een mooie aanvulling zal zijn voor zowel mijn persoonlijke ontwikkelingen, als in mijn vakgebied.

Ik zal onder andere vrijwilligerswerk gaan doen in een ziekenhuisje en een schooltje. Hier zal ik bijvoorbeeld aan de slag gaan met hun ontwikkeling, en belangrijke zaken bijleren zoals goede hygiëne. Maar uiteraard wil ik ook veel zien van de Zuid-Afrikaanse cultuur en omgeving. Om mijn avontuur zo succesvol mogelijk te laten verlopen, hoop ik dat we samen kunnen streven naar een mooi bedrag. Alle beetjes helpen en ik zal mijn best gaan doen om jullie mee te nemen via social media op mijn bijzondere reis.

Alvast bedankt!

Veel liefs, Evelien

#opdreefmeteefEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 475,00
Doel: € 2.000,00
23%

Deze actie is gesloten.