Vrijwilligerswerk ziekenhuizen in Tanzania

Vrijwilligerswerk ziekenhuizen in Tanzania | Geld inzamelen
 
 
Hoi! Deze zomer ga ik naar Tanzania om vrijwilligers werk te doen in lokale ziekenhuizen.

hoi!

mijn naam is Seline en ik ben 16 jaar. In augustus ga ik een reis maken naar Tanzania. Daar gaan we met een groep jongeren tussen de 15 en 18 jaar vrijwiligerswerk doen in de lokale ziekenhuizen en op de scholen. Dit doen we met projects abroad. Dit is een organisatie die allerlei stages en vrijwilligers reizen organiseert in het buitenland. 

Dit jaar besloot ik om ook mee te gaan. Zelf wil ik namelijk al heel lang reizen en dit is te perfecte mogelijkheid om mijn droom waar de laten komen en hierbij ook nog mensen te helpen die het nodig hebben. Vrijwilligers zijn namelijk hard nodig in Tanzania. Veel mensen zijn er arm en kunnen een arts niet betalen, maar vanwege het grote aantal vrijwilligers kunnen ze toch basis gezondheidszorg krijgen. 


Ik ben pas 16 dus ik heb natuurlijk nog geen opleiding gedaan tot arts. Maar dit weerhoudt mij en heel veel andere jongeren uit Europa er niet van om mee te gaan. Je leert er namelijk veel basiskennis en je loopt de hele tijd mee met een echte arts en helpt hem waar nodig.

Om mee te kunnen gaan moet ik geld inzamelen. In totaal €2500. Dit is waarom ik deze actie gestart ben. Alvast heel erg bedankt voor alle hulp.

Seline van der KopEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

25 donaties
€ 635,00
Doel: € 2.500,00
25%