Vrijwilligerswerk Zambia

Vrijwilligerswerk Zambia | Geld inzamelen
 
 
Help mij een geweldige ervaring te beleven en om samen met anderen een keuken te bouwen.

Hallo iedereen,

Ik ben Iris Filart, ik ben 17 jaar oud. Ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding fysiotherapie. In de zomervakantie ga ik met een groep naar Miloso, dit is een plaats in Zambia.

Vorige jaar is er ook een groep ook naar Zambia gegaan, hier hebben zij toiletgebouwen gebouwd. Dit jaar is er via dezelfde stichting een actie opgezet om weer naar Zambia te gaan. Door de verhalen van vorige jaar lijkt het mij een hele mooie ervaring om mee te gaan naar Zambia. 

Wij gaan dit jaar naar Miloso om een keuken te bouwen voor de bewoners, de mensen in Miloso koken op dit moment in de buitenlucht, doordat hun keuken is weggespoeld door een storm. Wij willen deze bewoners dus graag helpen door een keuken te bouwen.

Deze actie gaat vanuit Stichting 'Op de Wan', deze stichting heeft al eerder in Afrika een school opgezet. Dit was in eerste instantie een bassisschool waar 1000 leelingen op zaten, deze school is daarna uitgegroeid tot een school die voortgezet onderwijs geeft en later tot een school met beroepsonderwijs. 

Om deze bijzondere ervaring te maken zou ik het heel fijn vinden als jullie mij willen helpen. Wij gaan ook nog andere acties opzetten om zo veel mogelijk geld op te halen.

Alvast heel erg bedankt!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 345,00
Doel: € 1.500,00
23%

Deze actie is gesloten.