Vrijwilligerswerk stage Zuid Afrika

Vrijwilligerswerk stage Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
Vrijwilligerswerk in Zuid Afrika

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Michelle van Triest, 21 jaar oud en ik ben examenstudent van Sport&Bewegingsagogie niveau 4.

Het afstuderen is in zicht, maar zover ben ik nog niet aangezien ik een unieke mogelijkheid heb gekregen dat ik 2,5 maand vrijwilligerswerk mag doen in Zuid-Afrika, deze mogelijkheid pak ik uiteraard met beiden handen aan! Dit doe ik samen met 3 geweldige meiden! 

Wij zullen eind maart en halverwege juni te werk gaan in Zuid-Afrika onder de naam NDLOVU wat al 20 jaar bestaat, en hebben jullie hulp hard nodig!

Nu vragen jullie je vast af, wat ga je daar eigenlijk precies doen en voor wie? Dit is als volgt; 

Een deel van de gezondheidszorg: Ik zal verschillende projecten/activiteiten ondersteunen en organiseren, ook zal ik aan de slag gaan in een disabled Centre, maar vooral op het sportgebied zal ik mijn steentje bijdragen. 

De kinderen in het gebied waar ik stage loop (Elandsdoorn) hebben gelukkig de kans om hier naar school te kunnen maar naast het onderwijs is sport erg belangrijk voor ze en zou ik klaar staan om hun na hun schooltijd op te vangen om een leuk, sportief en mooi sport activiteit te gaan aanbieden.

Ook komt er veel aandacht kijken bij het speciaal onderwijs. Helaas hebben ze hier weinig kennis over hoe ze met deze doelgroep om kunnen gaan en zou het speciaal onderwijs juist mijn aandachtspunt worden om ze hierin te kunnen helpen, als zowel theoretisch maar ook het motorisch aspect. 

 

Maar omdat deze unieke mogelijkheid niet binnen Europa valt, heb ik helaas geen recht op een subsidie en daarom zoek ik juist uw hulp!

Helaas is namelijk een vliegticket niet gratis, en zou ik ook moeten betalen voor mijn kost en inwoning, en mijn vervoer is niet mijn benenwagen maar een auto.. hoe meer geld ik binnen haal, hoe meer ik hun kan aanbieden! 

 

Ik hoop dat u mij kan helpen zodat ik een mooi project en werk daar kan neerzetten. Alle kleine beetjes helpen mij! 

 

Alvast bedankt,

Michelle

 

P.S. YouTube-kanaal volgt! :) Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00

Deze actie is gesloten.