Vrijwilligerswerk project Zambia

Vrijwilligerswerk project Zambia | Geld inzamelen
 
 
Help mij om hen te helpen!

Hooii, 

Zoals ik al velen om mij heen heb verteld is mijn grote droom om vrijwilligerswerk te doen in Afrika. Op deze manier wil ik graag een keer iets terug doen voor de wereld. Deze droom ga ik nu eindelijk waar maken!!

Ik ga deelnemen aan een project in Zambia waar ik helemaal enthousiast van word. Het gaat om de linda community farm in Livingstone. 92 mensen met een beperking worden hier opgevangen en krijgen hier hulp die de staat van Zambia hen niet kan geven. 

Ik wil hier bij helpen en zet me daarom vanaf maart 3 maanden in voor deze mensen. Hier zal ik kinderen lesgeven, helpen met het land verbouwen en de inwoners van de community helpen met al het andere wat zij nodig hebben. 

Het is echter niet goedkoop om deze reis te kunnen maken. Vandaar dat ik nu ook fulltime werk om zoveel mogelijk geld bij elkaar te rapen. Ik zou het alleen echt super fijn vinden als jullie mij hierbij willen helpen. 

Door mij te supporten kan ik deze reis maken en deze mensen helpen. Zo doe je dus zelf ook iets goeds terug voor de wereld.

Het maakt echt niet uit hoeveel je doneert, de een heeft het nou eenmaal wat breder dan de ander, maar elke euro helpt! 

Dit is de link naar het project voor meer informatie:

https://www.travelactive.nl/vrijwilligerswerk/zambia/werken-op-een-gemeenschapsprojectEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 70,00

Deze actie is gesloten.