Vrijwilligerswerk Kenia

Vrijwilligerswerk Kenia | Geld inzamelen
 
 
Assisteren bij de zorg voor de kinderen in het rehabilitatiecentrum APDK

Op 3 juli ga ik 5 weken vrijwilligerswerk doen in Kenia bij APDK, een rehabilitatiecentrum voor kinderen met een lichamelijke handicap. Sommige kinderen zijn ook verstandelijk beperkt of hebben een combinatie van verschillende handicaps. Kinderen die geopereerd zijn revalideren enkele maanden bij APDK. Omdat de ouders veelal in het binnenland van Kenia wonen krijgen de kinderen vaak geen bezoek.

Ik ga assisteren bij de dagelijkse zorgtaken voor de kinderen. De kinderen hebben veel behoefte aan activiteiten. De meeste kinderen komen nagenoeg nooit uit bed en hebben verder niet veel te doen. Ik hoop dat ik de revalidatieperiode van deze kinderen iets kan verzachten. 

Ik heb zelf gespaard voor mijn reis en verblijf, maar het lijkt mij leuk als ik naast mijn hulp ook nog wat extra's kan bieden aan het project. Zo wil ik graag een dagje naar het strand sponsoren. Dit is erg leuk voor de kinderen omdat ze nagenoeg nooit buiten het dorp komen. Het geld wordt gebruikt voor het kopen van eten en drinken, het huren van luchtbedden/banden/stoelen, kopen van badkleding en de kosten voor het vervoer. Daarnaast wil ik graag knutselspullen, tekenspullen, Engelse boekjes, leermaterialen en spelletjes kopen. Ik ga zoveel mogelijk duurzame spullen kopen zodat de kinderen er langere tijd plezier van hebben.

 

Volg mij

Op het blog http://kenia-apdk.reismee.nl/ houd ik mijn belevenissen bij tijdens de sponsorwerving en ook straks tijdens mijn reis. Ik zou het leuk vinden als jullie mij volgen! Op de website kun je je e-mailadres invullen om op de mailinglijst geplaatst te worden. Elke keer als ik iets op de website zet krijg je hier een bericht van.

 

Ik zou het heel erg kunnen waarderen als jullie mij zouden helpen door middel van een donatie. 

Alvast bedankt, liefs Willemijn 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

31 donaties
€ 963,00

Deze actie is gesloten.