Vrijwilligerswerk in Uganda!

Vrijwilligerswerk in Uganda! | Geld inzamelen
 
 
Sponsor mij naar Uganda om de kwetsbaren uit de gemeenschap te kunnen helpen!

Mijn naam is Martine van Zijl, ik ben 18 jaar oud en kom uit Tiel. Vanuit mijn opleiding medewerker maatschappelijke zorg, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen op het ROC RIVOR, heb ik de kans gekregen om 3 weken vrijwilligerswerk in Uganda, Lwengo, te gaan verrichten, dit in samenwerking met de stichting “Be More”. Ik ga hier samen met 3 docenten en 14 medestudenten vanuit verschillende opleidingen naar toe, er gaan onder andere timmermannen, onderwijsassistenten en  pedagogisch medewerkers mee.

Be More is een organisatie die mensen helpt om vrijwilligerswerk te verrichten in het buitenland. Deze organisatie zorgt ervoor dat wij begeleid kunnen worden en dat wij samen kunnen werken met de bevolking van Uganda. Be More werkt samen met lokale ontwikkelingsorganisaties die zijn opgericht door enthousiaste mensen die daar wonen.

Ik ga aandacht besteden aan de kwetsbaren uit de gemeenschap, denk hierbij aan gehandicapte kinderen die een taboe zijn, ik ga mijn kennis overdragen op scholen, helpen in ziekenhuizen of bij huisbezoeken en zelfs door te helpen bij de bouw aan watertanks. Maar om al deze mooie activiteiten uit te kunnen voeren heb ik JOUW hulp nodig! Er is veel geld nodig om de inspirerende mensen in Uganda te kunnen helpen. Alle kleine beetjes helpen en iedere euro is meer dan welkom!

Op facebook heb ik nog een aantal andere sponsoracties, ik maak kwarktaarten, monchoutaarten en brownies, ook verkoop ik nieuwe NIKE sportkleding, sjaals, sieraden, gehaakte knuffels en nog veel meer! Neem een kijkje op mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/martine.vanzijl.1

Neem ook een kijkje op onze website: http://studentsforuganda.nl/

SPONSOR MIJ!

NL52INGB0755231384

Mv MH van Zijl

O.v.v Uganda reis

Lieve.martine@hotmail.com

0620878796Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.