Vrijwilligerswerk in Oeganda!

Vrijwilligerswerk in Oeganda! | Geld inzamelen
 
 
In februari 2019 ga ik vrijwilligerswerk doen in Oeganda, kunt u mij misschien helpen?

Hallo allemaal,

Mijn naam is Stijn Brouwer en ik ben een leerling van het Citadel College in Lent. Aankomende februari ga ik onder leiding van twee docenten en een aantal andere leerlingen van het Citadel College twee weken vrijwilligerswerk leveren in Oeganda! Een paar jaar geleden hebben we samen met alle leerlingen van het Citadel College geld opgehaald voor ons eigen Citadel College in Oeganda, omdat we als school de mensen daar wilde helpen. Daarom zal een onderdeel van deze reis bestaan uit het bezoeken en het onderhouden van de school.

De reden waarom ik heb gekozen om me in te schrijven voor deze reis is, omdat dit een once-in-a-lifetime experience is. Verder ben ik erg benieuwd hoe de mensen daar leven en hoop ik een goed beeld te krijgen van hoe goed wij het hier in Nederland hebben, en daarom hoop ik ook mijn steentje bij te kunnen dragen in die twee weken dat we daar zijn!

 

Om deze reis te bekostigen moet ik een groot geldbedrag ophalen, helaas lukt mij dit niet in me eentje en heb ik ook de hulp van anderen nodig. Ik ga ondere andere meedoen aan de Zevenheuvelen loop (een hardloopwedstrijd van 15km) en hoop doormiddel van sponsoren en mooi geldbedrag op te halen! Zou u mij willen sponsoren of op een manier willen helpen? Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit!

Met vriendelijke groet,

Stijn Brouwer

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 275,00
Doel: € 500,00
55%

Deze actie is gesloten.