Vrijwilligerswerk in Nepal, help je mee?

Vrijwilligerswerk in Nepal, help je mee? | Geld inzamelen
 
 
Graag wil ik mijn kennis en kwaliteiten inzetten in minder ontwikkelde landen

Elk jaar doe ik een week vrijwilligers werk in het mooie Lourdes. Dit heb ik 12 jaar met mijn vader mogen doen. Na het overlijden van mijn vader wil ik dit werk voortzetten.

aankomend jaar wil ik mijn uitdaging verbreden en vrijwilligerswerk als net afgestudeerd verpleegkundige in het buitenland voortzetten. 

Kennis delen met lokale bevolking, ik leer hun mijn kennis vanuit het westen en hun leren mij gewoontes en kennis vanuit hun cultuur.

deze actie is volledig onderbouwd door ' het andere reizen'. Alle giften worden besteed aan het project, zie bijlage foto’s. Graag vertel ik er nog veel meer iver, stuur mij dan even een bericht ;-)

Helpen jullie mij deze droom waar maken? 

Diantha Takken
17-04-2020

17 april 2020

wat een bizarre tijd leven wij allemaal in! Ik hoop dat iedereen het goed maakt en geen Corona perikelen jullie bereikt hebben.

ik heb contact gehad met de organisatie die mijn reis mogelijk maakt. Ik heb toch de brandende vraag of mij reis 14 september nog wel doorgaat. Het is onrustig in kathmandu, ook daar kampen ze met het Corona, maar ook met het nodige natuurgeweld. Er zijn groeperingen die terroristische kleine aanslagen plegen, omdat het eten op begint te raken.

Helaas kan niemand nog met zekerheid of garantie zeggen of ik in september op reis kan. De komende maanden zal moeten blijken of de Corona zich gaat gedragen en of de veiligheid in het dorp terugkeert.

ik wens iedereen veel goeds toe en hopelijk heb ik over twee maanden beter nieuws.

 

liefs,

diantha

 


Diantha Takken
02-03-2020

Vandaag mijn entingen gehaald bij de organisatie: vaccinatie op reis in Haarlem voor Nepal. Er werd mij keurig uitgelegd waar ik op moet letten, zoals: geen kraanwater drinken, alleen uit flessen, diersoorten op afstandhouden Ivm hondsdolheid. Zij vertelde ook dat ik wel een beetje last van de entingen zou krijgen ( stijfheid) en buikklachten Ivm de enting buiktyfus. Tot heden nog geen last.... maar ben pas een paar uurtjes verder :-)

 

al met al.... weer een stapje dichter bij mijn reis!


Diantha Takken
24-11-2019

24/11/2019 vandaag in de Adelbertuskerk een mooie viering gehad. Vicaris Bruggink heeft een mooi verhaal verteld over mijn reis naar Nepal. De reacties waren onbeschrijfelijk mooi. Er is een mooi bedrag van 275 euro opgehaald die volledig aan de reissom wordt toegebracht. Ik ben iedereen dankbaar! Ook over de mooie verhalen die ik gehoord heb! 


Diantha Takken
08-11-2019

Update: de ticket is geboekt. Ik vlieg 14 september 2020 naar Qatar en daar vandaan maar katmandu. Ik zal in het voorjaar een training in Amsterdam krijgen als voorbereiding op deze mooie reis. 

mijn entingen zal ik 8 weken van te voren kunnen halen in Haarlem. Kortom... alles loopt en is in werking gezet. Mijn vlucht is een feit! 

#gaatnuechtworden

 

24 november 2019 zal ik in de ontmoetings ruimte in de adelberthuskerk aan de Rijksstraatweg in Haarlem om 11 uur mijn reis naar Nepal toelichten. Iedereen is welkom!

 


60 donaties
€ 1.462,00
Doel: € 2.000,00
73%