Vrijwilligerswerk in Kenia

Vrijwilligerswerk in Kenia | Geld inzamelen
 
 
Zorgen voor de kinderen in het APDK rehabilitatiecentrum in Kenia

Beste lezer,

12 juli vertrek ik voor 4 weken naar Kenia om als vrijwilliger mee te werken bij APDK. Dit is een rehabilitatiecentrum voor kinderen van 0 tot 18 met een lichamelijke handicap. Sommige kinderen zijn ook verstandelijk beperkt of hebben een combinatie van verschillende handicaps. Ze komen in deze kliniek wanneer de ouders niet genoeg geld hebben om ze in een medisch centrum te laten behandelen.

Ik ga meehelpen bij dit project door het medische team te assisteren (wegens mijn achtergrond als zorg-student). Ook assisteer ik bij de dagelijkse zorgtaken voor de kinderen en geef ik ze bijles in rekenen en engels. De kinderen hebben veel behoefte aan aandacht en activiteiten. De meeste kinderen komen nagenoeg nooit uit bed en krijgen geen bezoek omdat de ouders veelal in de grote steden van Kenia wonen.

Het project waar ik vrijwilligerswerk ga doen is volledig afhankelijk van donaties en giften. Daarom zijn alle kosten voor de reis en het verblijf voor mijn eigen rekening. Om mijn hulp aan dit project mogelijk te maken wil ik vragen of u mij wilt helpen met een donatie. Ik zamel geld in om mijn reis en verblijf in Kenia mee te kunnen betalen. Ook betaal ik er de spullen voor de kinderen mee. Denk hierbij aan kleurboeken en leer-boeken.

Wilt u mij helpen met een donatie?

Alvast hartelijk dank! Liefs LiekeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

15 donaties
€ 345,00

Deze actie is gesloten.