Vrijwilligerswerk in Kenia juli 2019, Voi

Vrijwilligerswerk in Kenia juli 2019, Voi | Geld inzamelen
 
 
Met uw hulp kunnen wij de kinderen in Voi, Kenia helpen hun school te bouwen!

Leuk dat je mijn site hebt opgezocht! Ik ben Floor van de Woestijne, 15 jaar en kom uit Vlissingen. Ik zamel geld in om de werkzaamheden die ik ga doen in Kenia te financieren.
In de zomer van 2019 ga ik met een groep van 14 leerlingen en 2 docenten van de CSW te Middelburg naar het dorpje Voi in Kenia om vrijwilligerswerk te verrichten!


Extra informatie:
In voorgaande jaren zijn andere leerlingen van onze school naar ditzelfde dorp geweest. Zo zijn er al enkele klaslokalen gebouwd en kunnen kinderen daar dus naar school. De situatie word steeds beter maar is nog niet wat het moet zijn. Wij zullen de nog niet afgemaakte projecten afmaken en de nodige nieuwe starten. Dit gebeurt allemaal in samenwerking met de plaatselijke kerk.

Dit verklaart ook waarom wij een goed contact hebben en houden gedurende het jaar met de dominee van deze kerk. Het word voor ons zoal mogelijk gemaakt een driedaagse hike te maken door de omgeving. Op deze manier kunnen wij de cultuur van deze mensen beter leren kennen. Wij krijgen dus buitenom de dankbaarheid van de mensen een levenservaring mee voor het vrijwilligerswerk dat wij graag voor ze doen!

Iedere dag beginnen we gezamenlijk vanuit deze kerk en onderhouden we dus ook een leuk en goed contact met de inwoners van het dorp.

Afgelopen week hebben wij van de dominee uit het dorp door gekregen wat zij het komende jaar graag willen bereiken in vorderingen. Hier zitten natuurlijk wel kosten aan verbonden. Wij hopen met een bescheiden bijdragen van u deze wensen te vervullen.

Wij krijgen op deze manier de mogelijkheid onszelf in te zetten voor de mensen in Voi. Wij hopen dat u hier ook deel van uit wilt maken.

Hieronder staat een filmpje van de groep van onze school van vorig jaar om uw een beeld te geven wat we daar gaan doen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 290,00
Doel: € 1.700,00
17%

Deze actie is gesloten.