Vrijwilligerswerk in Guatemala!

Vrijwilligerswerk in Guatemala! | Geld inzamelen
 
 
Help jij mij met de laatste loodjes om naar Guatemala af te reizen?

Hallo allemaal!

Ik ben Thirza, 20 jaar, student SPH maar wegens omstandigheden heb ik momenteel een tussenjaar. Omdat ik niet wil dat dit jaar een verloren jaar gaat zijn wat betreft mijn studie heb ik besloten om eind mei voor 2 maanden naar Guatemala te vertrekken via de organisatie TravelActive. 

De eerste 3 weken ga ik daar in de hoofdstad Antigua een taalcursus Spaans volgen en verblijf ik in een gastgezin. Daarna ga ik vier weken ergens anders in Guatemala als vrijwilliger werken in een naschoolse opvang. Hierbij ondersteun ik kinderen in bijvoorbeeld hun huiswerk, of we gaan leuke activiteiten ondernemen. Een ander onderdeel van mijn werk zal het renoveren van het gebouw zijn.

Om deze reis mogelijk te maken heb ik een bepaald bedrag nodig... want ja, toch echt, vrijwilligerswerk doen kost geld... 

Zelf ben ik al een heel eind! Ik heb verschillende bijbaantjes, ik verkoop oude spullen en ik zet bepaalde acties op! Ik ben al op tweederde en hoef dus nog maar een beetje!

Zou u mij willen helpen om het volledige bedrag bij elkaar te krijgen?!                                              Alle kleine beetjes zijn welkom en dan ben ik u eeuwig dankbaar!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 220,00
Doel: € 750,00
29%

Deze actie is gesloten.