vrijwilligerswerk in Ghana!

vrijwilligerswerk in Ghana! | Geld inzamelen
 
 
Hoi allemaal! Mijn naam is Nienke en ik wil Ghana een handje helpen, jullie mij ook?

Mijn naam is Nienke en ik ben 18 jaar. Het is al jaren een droom van mij om vrijwilligerswerk te gaan doen in Ghana (Afrika) en dat is mogelijk! Want Travel Active organiseerd deze reizen voor zowel jongeren als ouderen. Ghana is één van de armste landen op deze aardbol en ik zou graag met behulp van mijzelf en jullie een steentje bij willen bijdragen. 

Hoelang en wat ga ik doen in Ghana?

Het plan is om voor 3/4 weken naar Ghana te gaan deze zomer en om daar te helpen met het constructieproject en in kindertehuizen. 
Als vrijwilliger op het constructieproject help je zowel in groepen als individueel de lokale bevolking met het bouwen, restaureren en beschilderen van huizen en algemene gebouwen zoals scholen.
Je helpt bij het vervangen van beschadigde daken, het mengen van modder en water, stukadoren, het repareren van muren en het beschilderen van de huizen. Dit werk word vaak in de ochtend gedaan of in de late middag om de hete middagzon te vermijden. Verder kun je het constructieproject combineren met andere activiteiten zoals helpen op de kinderopvang, waarbij je sportieve activiteiten organiseerd zoals voetbal of andere leuke spelletjes (en meer). 

In deze weken ga ik ook zelf ontzettend veel leren. Niet alleen de zelfstandigheid om zonder ouders ruim 5000 km te reizen, maar ook een nieuwe cultuur. Zien en meemaken hoe de mensen daar leven, en met alles omgaan. Het lijkt mij geweldig om mijn steun bij te dragen daar aan alles waar ik mee kan helpen. 

Ondanks alle redenen dat ik dolgraag deze reis wil maken hangt er helaas wel een prijskaartje aan. En niet eentje die ik met mijn bijbaantje naast de schooluren en zakgeld bij elkaar kan sparen dus heb ik uw hulp nodig! 
Een deel van het bedrag is natuurlijk voor de kosten van het vliegticket, accomodatie, vaccinatie's enzovoort. Maar bijna de helft van het totale reisbedrag gaat naar het project zelf waardoor u ook een steentje bijdraagt als u mij doneert.

Wilt u alles nog een keer doorlezen? dat kan op de site van Travel Active. (travelactive.nl)
Alle kleine beetjes helpen! (omdat je op deze site minimaal 5 euro moet doneren, maar ik alle kleine beetjes vind helpen, kan het ook per direct naar mijn rekening NL78INGB0674401689 t.a.v. Nienke Korte) 

Alvast hartelijk bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00
Doel: € 2.500,00
0%

Deze actie is gesloten.