vrijwilligerswerk in Ghana!!

vrijwilligerswerk in Ghana!! | Geld inzamelen
 
 
Hallo allemaal! Mijn naam is Jils en ik wil de wereld verbeteren! Help jij mij een handje?

Hallo allemaal!! 

Mijn naam is Jils en ik ben 16 jaar. Al ruim 3 jaar zeg ik dat ik ooit in Afrika vrijwilligerswerk wil gaan doen en dat is mogelijk! Want vrijwilligerswerkwereldwijd organiseert 2x per jaar jongerenreizen van 15 t/m 19 jaar voor 17 dagen. Ghana is één van de armste landen ter wereld en ik zou graag met behulp van jullie daar een steentje bij willen dragen.

Wat ga ik in Ghana doen?

Zodra we zijn geland op Accra, reizen we per bus naar Tamale in Noord-Ghana. Hier ga ik vrijwilligerswerk doen in de Kidz active school, een school die is opgericht door een aantal Nederlandse vrijwilligers. Maar jullie snappen uiteraard ook wel, dat die school nog lang niet af is en dat nog lang niet iedereen naar school kan gaan. Gelukkig is er door alle opbrengsten al wel een creche, basisonderwijs en een middelbare schoolklas. Ik ga onder andere helpen met het opknappen van de school, sport-, spel- en creatieve activiteiten organiseren. 

Tijdens deze 17 dagen ga ik ontzettend veel leren. Niet alleen de zelfstandigheid om zonder ouders ruim 5000 kilometer te reizen. Maar ook een nieuwe cultuur, ik wil ervaren hoe die mensen leven. Ook wil ik graag mijn steun bijdragen aan dit project aangezien ik vind dat elk kind recht heeft op goed onderwijs.

Ondanks dat ik deze reis ontzettend graag wil maken zit er helaas nog wel een groot prijskaartje aan die ik met mijn bijbaantje en zakgeld helaas niet bij elkaar kan sparen en daarom heb ik uw hulp nodig!

Natuurlijk is deze reis voornamelijk in mijn belang, maar er gaat gelukkig een groot bedrag van de totale reiskosten in het project van Kidz active school waardoor u ook een steentje bij draagt als u mij doneert. 

Wilt u alles nog een keer na lezen? Dat is mogelijk op: http://www.vrijwilligwereldwijd.nl/vrijwilligerswerk-jongeren-ghana/

Alle kleine beetjes helpen! (Omdat je op deze site minimaal 5,00 moet doneren, maar ik vind dat alle beetjes helpen, kun je ook per direct op mijn rekening: NL70RABO 0366424831. Het komt dan niet te staan op de site. Maar op mijn facebookpagina zal ik regelmatig de tussenstand tonen).

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 167,00
Doel: € 2.500,00
6%

Deze actie is gesloten.