Vrijwilligers in Vrygrond Zuid Afrika

Vrijwilligers in Vrygrond Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
Een steentje bijdragen

Lieve allemaal, 

Wij, Lieke, Madelief en Mechje zijn momenteel voor onze stage in Kaapstad (Zuid-Afrika). Nu hebben wij de kans gekregen om iets te kunnen betekenen voor de kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Wij gaan een week meelopen op een kinderdagverblijf in Vrygrond. Vrygrond is één van de armste Townships (sloppenwijk) in Kaapstad. Mensen hebben hier heel weinig voorzieningen en leven in containers of zelfgemaakte hutjes. Vrygrond staat bekend als een onveilige buurt waar veel geweld plaats vindt.
Wij willen de kinderen iets brengen, waar ze voor altijd iets aan hebben. Dat is de reden dat wij deze inzamelingsactie starten. We denken niet alleen aan de materiele producten, maar ook aan spelletjes, hygiëne lessen en hoop. Wij willen de kinderen meegeven dat ze alles kunnen doen als ze er maar in geloven.
Van het bedrag dat we ophalen willen wij spullen zoals, tandenborstels, lesmateriaal, dekens, etc. gaan halen. Ook zouden wij graag een tuinproject willen opstarten, waarbij we een moestuintje gaan maken met de kinderen.
Zou jij een steentje willen bijdragen ? Alle kleine beetjes helpen!

Liefs,


Lieke Aberson, Madelief Siepel en Mechje de HaanEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
47 donaties
€ 875,00

Deze actie is gesloten.