Vriendje voor Maarten

Vriendje voor Maarten | Geld inzamelen
 
 
Vriendje voor Maarten

Beste familie, vrienden en bekenden van Marinus, Liesbeth, Maarten en Jonathan,

 

We weten allemaal dat bovenstaand gezin zeer moeilijke jaren achter de rug heeft. Wat is er veel gebeurd. Wat een verdriet!

Wat heeft Maarten in zijn jonge leven al veel meegemaakt. Tot twee keer toe kreeg hij het geweldige nieuws dat hij een broertje of zusje zou krijgen. Samuël werd levenoos geboren en Jonathan is zwaar gehandicapt en erg ziek. Hijzelf werd lange tijduit huis geplaatst. Natuurlijk werd hij heel goed en liefdevol opgevangen, maar het bleef een verdrietige situatie.

En de zorgen blijven... We gunnen Maarten allemaal een lichtpuntje. Bij ons speelde al lange tijd de gedachte dat een hondje voor Maarten erg leuk zou zijn. Een beestje waar hij mee kan spelen, knuffelen, mischien zijn verhaal een beetje aan kwijt kan. Een stukje leven, blijdschap en vrolijkheid in huis.

Maar goed, daar moesten zijn ouders het natuurlijk ook mee eens zijn. En niet te vergeten, een hondje kost veel geld! Ons voorstel was om een doneeractie op touw te zetten om het te bekostigen. Inmiddels hebben Marinus en Liesbeth toestemming gegeven en toen ze bij een hondje gingen kijken, hebben ze er ook gelijk één uitgekozen. 

Het is een wat andere volgorde geworden, maar wij willen u en jullie vragen om een bijdrage te geven voor dit vriendje voor Maarten.

Kunt u iets missen? Een bijdrage, hoe klein ook, is geweldig!

Als u liever geen donatie overmaakt op deze manier kunt u het ook overmaken op: NL39RABO 0307342107 tnv AJ Dekker onder vermelding van: Vriendje voor Maarten 

 

Hartelijk dank alvast!

 

Hartelijke groeten,

Arie-Jacob & Edith Dekker

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
33 donaties
€ 668,00
Doel: € 500,00
133%