Vriendenbezoekteam tijdens Chemo

Vriendenbezoekteam tijdens Chemo | Geld inzamelen
 
 
Reiskosten voor vriendenteam van 24 jarige nieuwe Nederlander bij 2 jarig chemo traject.

Stel dat je voor je leven vlucht en na veel omzwervingen asiel aanvraagt in Nederland. Stel dat je eindelijk het verlossende woord krijgt dat je mag blijven, dat je een nieuw leven mag beginnen en bijna voor je eigen studiootje in Amsterdam mag tekenen. En stel dat je dan plots een diagnose krijgt, die je leven nog eens een keer compleet over de kop doet slaan. Lymfeklierkanker, twee jaar lang chemokuren en intensieve behandeling. Zonder contact met je familie omdat dat door het thuisland onmogelijk wordt gemaakt. Het overkomt deze lieve jongen van 24, die wij als stichting Takecarebnb hebben leren kennen toen we voor hem een gastgezin zochten in Zutphen vorig jaar.
Thuis bij Jolien Plantinga kon hij eindelijk stappen maken om zijn leven hier vorm te geven, tot rust te komen en zich minder alleen te voelen. Zij heeft hem leren kennen als iemand die altijd klaar staat om een ander te helpen. Zelfs nu nog helpt hij anderen.

Nu wachten er lange zware behandeltrajecten in een vreemd land. De komende maanden zal hij in het ziekenhuis in Zwolle opgenomen blijven om de eerste chemokuren te ondergaan. Omdat hij geen contact kan hebben met zijn familie is het onze wens dat we zijn vrienden zo veel mogelijk bij hem kunnen laten zijn. Zijn vrienden wonen door heel Nederland en hebben, als nieuwe Nederlanders, geen geld om regelmatig met de trein naar Zwolle af te reizen.
Wij vragen u dan ook om het mogelijk te maken om deze dappere jongen te helpen in nabijheid van zijn dierbaren deze zware periode door te komen. Met uw bijdrage kunnen we reiskosten naar het ziekenhuis en terug vergoeden. Ieder klein bedrag betekent een deel van een treinkaartje of een OV kortingskaart. En helpt erbij dat hij er niet alleen voor staat.

Stichting Takecarebnb
09-04-2019

Op verzoek van dezelfde jongeman stoppen we nu met de inzameling! Hij heeft zelf ook wat bijgedragen. 

Vindt inmiddels dat er teveel al is opgehaald. We zien de komende tijd verder. 

Mocht er geld overblijven dan zal het worden overgemaakt naar een passend goed doel. 

 

DANK VOOR AL JULLIE STEUN! 


147 donaties
€ 3.417,00
Doel: € 3.800,00
89%

Deze actie is gesloten.