Vrienden van Trianon Nijmegen

Vrienden van Trianon Nijmegen | Geld inzamelen
 
 
Help Café en Zaal Trianon deze donkere lente door!

Trianon is meer dan een sfeervol café in Nijmegen Oost: ‘s Middags met een kopje koffie de krant lezen, borrelen en dineren en ‘s avonds dansen of concerten bijwonen. In Trianon loopt alles door elkaar heen, en dat geeft het zijn goede sfeer. Eigenaar André Overbeek is een unieke kroegbaas en met zijn positieve instelling is iedereen er welkom en is er altijd vanalles mogelijk in Trianon.
In de achterzaal is er plek voor lokale bands (waar heb je dat nog in Nijmegen?) maar ook grootheden als Rowen Heze, Douwe Bob, Fay Lovsky en Lenny Kuhr betraden ooit het bescheiden podium. Trianon is onderdeel van De Luisterpodia, een samenwerkingsverband tussen gelegenheden, waar internationale singer-songwriters een luisterend oor vinden. Ook op het gebied van jazz is Trianon een vermaarde zaal.  Vele schrijvers en dichters droegen voor uit eigen werk en bezatten zich daarna aan de bar. Alle activiteiten van Trianon zijn ongesubsidieerd en worden betaald uit de omzet.

Nu is het lente en door de corona-crisis moest ook Trianon sluiten. Voor een zaak als Trianon is dit een ramp en het schrikbeeld is dan ook een definitieve sluiting. 

Hartelijk dank voor jullie bijdrage en we hopen deze unieke plek voor veel Nijmegenaren en daarbuiten te kunnen behouden! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
285 donaties
€ 10.490,00
Doel: € 10.000,00
104%