Vrienden van Menteam 1107 | Geld inzamelen
 
 

Vrienden van Menteam 1107

Wilt u menteam 1107 ondersteunen?

Menteam 1107 by Petra de Graaf, kan al uw ondersteuning gebruiken om de paardensport voort te zetten en nog verder te professionaliseren.

Wie zijn Menteam 1107?

Menteam 1107 is een enthousiast menteam waarbij de leidsels in handen zijn van Petra de Graaf en de marathonwagen op vier wielen gehouden wordt door Sanne van Harten als groom.

Petra is moeder van twee kinderen probeert een eigen bedrijfje te runnen maar heeft helaas ook loon uit een zorgbudget vanwege de intensieve mantelzorg voor haar oudste zoon. Een zeer druk en enerverend bestaan. Dit maakt dat alle activiteiten, met de broekriem strak, ondernomen dienen te worden.
De paarden en de mensport zijn voor Petra dé therapie om haar batterij opgeladen te houden.

Groom Sanne van Harten is afgestudeerd in de richting van MBO Paardensport, werkt bij een tandtechnisch labaratorium, beoefent naast het groomen ook de springsport met haar paard Urban en wil zich sinds kort ook vaardig maken in het mennen.

Petra de Graaf is in het gelukkige bezit van twee KWPN tuigpaarden.

Merrie Maranga is 24 jaar en is al 17 jaar in het bezit van Petra. Maranga heeft in al die jaren alle verwachtingen overtroffen. Vele prijzen heeft deze combinatie al gewonnen met recent nog het Kampioenschap van Mendistrict Oost en Reserve Kampioenschap op de Hippiade Mennen (NK), beiden in de klasse M vaardigheid. Inmiddels word er klasse Z vaardigheid gestart met Maranga, waarbij binnenkort de overstap gemaakt zal worden naar de klasse ZZ.  Petra heeft ook samengestelde menwedstrijden gereden met Maranga in de klasse M.

Ruin Andor is sinds 5 jaar in het bezit van Petra, aangekocht als 7 jarige nog niet doorgereden paard met pittige karaktertrekken maar ook Andor heeft inmiddels goede prestaties op zijn naam staan, heeft al verscheidene malen op de Hippiade mogen starten en is Reserve Kampioen Outdoor én Indoor Vaardigheid klasse M van District Oost in 2015, binnenkort word de overstap naar de klasse Z gemaakt. Ook Andor wordt uitgebracht in samengestelde menwedstrijden in de klasse M.

Waarom een doneeractie?
Vanwege de complexe gezinssituatie van Petra en deze sport als therapie door haar ervaren wordt willen we proberen het minder moeilijk te maken als het gaat om deelnemen aan wedstrijden, het soms noodzakelijk vernieuwen van tuigage, het onderhoud van het benodigde materiaal zoals marathonwagen, vrachtwagen en het bekostigen van hoefsmid en dierenartskosten.

Het is tegenwoordig moeilijk om nog sponsors te krijgen voor de sport vooral omdat het dan om wat grotere bedragen gaat en bedrijven zich niet altijd meer contractueel willen vastleggen.

Omdat menteam 1107 gelooft dat wie het kleine niet eert het grote niet weerd is en vele kleine beetjes een groot geheel maken, hoopt menteam 1107 dat u met een donatie vrienden wilt worden van Menteam 1107.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00