Vrienden van het Sophia

Vrienden van het Sophia | Geld inzamelen
 
 
Benefietdiner voor Vrienden van het Sophia, op 17 april 2018

Wij zijn een groep studenten van de opleiding Facilitair Leidinggevende, die studeren aan het Zadkine te Rotterdam. Om ons examen te mogen afronden hebben wij de opdracht gekregen om een benefietdiner te organiseren voor een goed doel. Als goede doel hebben wij gekozen voor de stichting: Vrienden van het Sophia.

De stichting Vrienden van het Sophia doet er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het ziekenhuis zo prettig mogelijk te maken. Zoals zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van het ziekenhuis, maar ook voor speelgoed en ontspanningsmogelijkheden. Alle zorg in het Sophia draait dus om de patiëntjes. Graag zouden wij hier onze steun aan willen bijdragen.

Tijdens deze avond zal er o.a. een luxe diner plaatsvinden. Ook zal er een veiling en loterij zijn waar verschillende prijzen gewonnen kunnen worden. De opbrengst van deze avond gaat naar de stichting Vrienden van het Sophia. Ons startkapitaal is € 0-, en daarom vragen wij u om hulp! Wij zijn op zoek naar sponsoren die ons met geld of andere diensten kunnen helpen om ons benefietdiner te realiseren.

Alvast bedankt voor uw medewerking!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
68 donaties
€ 915,00
Doel: € 2.000,00
45%

Deze actie is gesloten.