Vrienden van Anton in actie voor Ikazia ziekenhuis

Vrienden van Anton in actie voor Ikazia ziekenhuis | Geld inzamelen
 
 
Vrienden van Anton in actie voor Ikazia ziekenhuis

Mijn naam is Anton Hylkema 52 jaar dus in mijn bloei van mijn leven.

3 weken geleden kreeg ik lichte rugproblemen die menigeen wel eens heeft en herkend op mijn leeftijd, beetje stress; werken in de tuin; een verkeerde beweging gemaakt, u kent het wel. Deze rugproblemen werden na een aantal dagen helaas niet minder, ook niet na een bezoek aan de fysiotherapeut, daarna huisarts waar pijnstillers werden voorgeschreven en een aantal bezoeken aan de chiropractor brachten ook geen verlichting, maar de klachten bleven aanhouden en werden zelfs heftiger.

Mijn huisarts begon zich daarom ook wel meer zorgen te maken dus uitgebreide foto’s van rug en borst en bloedonderzoek werden direct in gang gezet.

Maandag 11 juni 2018 heb ik mij met spoed moeten melden bij de spoedeisend hulp in het Ikazia ziekenhuis waar ik direct werd opgenomen. De bloedwaardes van de lever bleken niet in orde.

De dagen daarna zijn ontzettend heftig geweest en er zijn veel onderzoeken gedaan. Vervelend natuurlijk om te ondergaan. Vervelend omdat dit een periode van onzekerheid is. Maar eerlijk is eerlijk: wat een fantastische artsen en verpleging werkt daar. Uiteindelijk blijk ik niet te behandelen en zal ik niet lang meer leven. Dat is natuurlijk verschrikkelijk. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn gezin en omgeving.

Ondanks de vervelende uitslag ben ik zeer onder de indruk geraakt van de samenwerking en keurige overleggen die plaatsvonden tussen artsen maar zeker het belangrijkste ‘object’ de patiënt werd zeer goed geïnformeerd.

Helaas kan ik niet meer beter worden dit ben ik nu met vrienden en vooral mijn familie aan het verwerken, de tijd die ik hiervoor heb gekregen is niet lang meer (max 3 tot 4 maanden) maar dat kan ook zomaar korter zijn, mijn lever is mij langzaam aan het vergiftigen.

 

Ik ben een enorme voetballiefhebber en vulde veel van mijn vrijetijd in bij de voetbalvereniging. Hier wordt zaterdag 7 juli een (mede door mijn zoon georganiseerde) benefietwedstrijd georganiseerd tussen Spartaan ’20 – Smitshoek.

Ik heb hier een goed doel aan gehangen voor het “Ikazia” en de opbrengst wil ik graag als bestemming geven van het nieuwe Multidiciplinaire Oncologisch Centrum https://www.ikazia.nl/vriendenvanikazia een mooi en concreet doel wat prima aansluit om mij wens Actie voor Ikazia.

 

Als u mij iets gunt van een kaart, bloemen een mooie lieve gedachte zet dit dan om in een mooie donatie op deze crowdfunding.

De mensen die in aanraking komen met deze waardeloze ziekte komen in een prettige omgeving waar ze niet direct worden geconfronteerd worden met allerlei medische apparatuur die direct een beeld laten zien dat je in een ziekenhuis bent.

Dus mijn verzoek aan u allen: DONEER GUL !!

 

Anton HylkemaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
343 donaties
€ 17.198,00

Deze actie is gesloten.