Vreugdevuur Scheveningen

Vreugdevuur Scheveningen | Geld inzamelen
 
 
Stichting Vreugdevuur Scheveningen zoekt financiering voor vergunningaanvraag 2020 2021.

Na de vonkenregen van afgelopen editie wilt Stichting Vreugdevuur Scheveningen zich inzetten voor een veilige en mooie jaarwisseling op het strand van Scheveningen. Helaas heeft gemeente Den Haag dit jaar geen evenementenvergunning kunnen afgeven voor deze mooie traditie, waardoor wij ons geliefde vreugdevuur niet kunnen organiseren op het strand. 

Wij zijn van mening dat deze traditie aangepast moet worden, zodat wij deze feestelijk op het strand kunnen voortzetten voor de komende generaties. Wij willen vanaf januari 2020 direct onze evenementenvergunning aanvragen en hebben daarbij ook de hulp nodig van externe partijen die ons professioneel kunnen ondersteunen. Deze externe partijen kosten echter een hoop geld die onze stichting momenteel niet kan ophoesten. Om deze reden hebben wij de hulp nodig van iedereen om deze kosten te kunnen financieren en hebben wij deze crowdfundingactie gestart. Met deze crowdfundingactie doen wij een beroep op onze vrijwilligers, buurtbewoners, sponsors, bezoekers en iedereen die onze mooie traditie positief wilt ondersteunen. Daarbij hebben wij uw hulp hard nodig om ons doel te bereiken!

Wij proberen 10.000 mensen te zoeken die € 5,00 of meer willen en kunnen betalen voor deze crowdfundingactie. Daarbij is het heel belangrijk dat mensen deze actie zoveel mogelijk delen met familie, vrienden, collega´s en uiteraard social-media. Alleen als iedereen zijn schouders eronder zet kunnen wij ons verder professionaliseren, zodat wij kunnen vechten voor ons vreugdevuur op strand! Wij rekenen op uw hulp!

Alvast hartelijk bedankt voor uw steun en wij zien u volgend jaar graag verschijnen op het strand van Scheveningen voor ons vernieuwde edtie van Vreugdevuur Scheveningen! 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

101 donaties
€ 3.195,00
Doel: € 50.000,00
6%