Voorkom sluiting asiel en ruiming 500 honden | Geld inzamelen
 
 

Voorkom sluiting asiel en ruiming 500 honden

Help ons en voorkom sluiting asiel en het ruimen van 500 onschuldige honden in Spanje!

Een dag na het overlijden van Peter Koekebakker, oprichter van het asiel, zet grondeigenaar een bord ‘te koop’ neer. HELP ons het levenswerk van Peter voort te zetten en >500 onschuldige hondjes (en ook katten, paarden, ezels) van de dood te redden.

Het team in La Linea heeft er sinds Peter’s overlijden (+/- 3 maanden geleden) alles aan gedaan om een oplossing te zoeken, maar de eigenaar wil niets anders dan de grond verkopen. Als zij het niet kopen dan verkoopt hij het aan de eerste beste bieder die het hebben wil, en zullen alle dieren moeten worden geruimd.

Het enige wat de dieren van de dood kan redden is wanneer de stichting eigenaar wordt van de grond. Dan zijn alle dieren veilig en blijft het asiel ook in de toekomst een veilige haven voor zoveel onschuldige gedumpte lieverds. (Update: De stichting overweegt ook ergens anders in La Linea een nieuw asiel te bouwen, omdat de grondeigenaar tegenwerkt).

Wat kunt u doen?
Om de grond te kunnen kopen hebben zij € 165.000,- nodig. Voor € 15,- kunnen zij een vierkante meter van de grond kopen, met uw € 15,- sponsort u dus een vierkante meter grond!!   
 
Uiteraard zijn kleinere en grotere bedragen ook meer dan welkom! Uw donatie wordt direct op de rekening van de stichting gestort (dus niet via ons, als particulieren).Www.animalinneed.com geeft laatste updates over het totaal opgehaalde bedrag en de plannen.


Wat doen wij?
David van Rooij zal deelnemen aan de Ironman (Triathlon (3.8km zwemmen;180km fietsen;42.5km rennen) in Hamburg (28-07-19). Wij als familie van David zullen hem aanmoedigen en zoveel mogelijk belangstelling wekken voor de dieren.
 
Je kunt op de hoogte blijven via instagraam @sportatelier.bydavid @alexandra_keijser @charlotte.keijser

Duizendmaal dank!
 
Alexandra & Charlotte Keijser en de rest van de familie!

Ps. Je kan een kijkje nemen op: https://www.animalinneed.com

Het asiel in La Línea de la Concepción, een plaats in de buurt van Gibraltar, Zuid-Spanje, heeft nauwe contacten in Nederland die het mogelijk maken om een hond te adopteren en naar Nederland (en ook Duitsland) te halen. Onze familie heeft meerdere malen het asiel bezocht en hondjes mee naar Nederland genomen. Wij hebben erg goede ervaring met het Asiel en de medewerkers! Zij kijken goed of de hond past bij uw gezin, en er zitten ook puppies!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

74 donaties
€ 3.650,00
Doel: € 5.000,00
73%