Voordat ik moet gaan.....

Voordat ik moet gaan..... | Geld inzamelen
 
 
Mijn grote zorg is mijn gezin nu dat ik niet lang meer te leven heb.

Ik ben Nathalie Prins een vrouw van 44 jaar en zou willen zeggen dat ik in de bloei van mijn leven zit maar niets is minder waar.

21 Oktober 2016 stond mijn wereld stil toen is bij mij de ziekte Bulbaire ALS geconstateerd een sluipmoordenaar die langzaam maar zeker mijn hele borst en nek streek lam legt....praten gaat nu al slecht maar straks kan ik helemaal niet meer praten, niet meer zelf eten en niet meer zelf ademen. Ademen doet een machine nu snachts voor mij om mij extra rust te geven en eten doe ik binnenkort doormiddel van een maagzonde. De dokter heeft mij in Oktober 2016 verteld dat iig door de nieuwe mediactie voor ALS mijn leven met 3 maanden word verlengt.....het gaat snel achteruit.

Ik ben moeder van 2 lieve zoons van 19 en 21 jaar, beide wonen nog thuis en de oudste studeert nog. Mijn man Peter is 50 jaar en wij zijn al 27 jaar samen waarvan 22 jaar gelukkig getrouwd.
Ik ben dol op creatief bezig zijn en dat is voor nu mijn uitlaatklep, kaartjes maken en met mijn gezin samen zijn en met mijn kleine papegaaienvriend Storm bezig zijn. Storm is mijn maatje wij doen alles samen, voor hem heb ik als ik er niet meer ben een goed en liefdevol huisje gezocht dus die zorg heb ik gelukkig niet meer.

Nu zijn de afgelopen maanden de mediche kosten flink opgelopen en zal dit zeker nog verder oplopen, en daarnaast heb ik nooit geen uitvaart verzekering afgesloten, dit paste jammer genoeg nooit in ons krappe budget doordat mijn man en ik al chronisch ziek waren.

Nu trekt door de zorgen en het verdriet mijn laatste energie aardig snel weg, mijn gezin die straks financieel aan de grond zit omdat ik ben oveleden.....ik word er zo verdietig van, kwaad en machteloos.

Dus bij deze vraag ik om hulp, ik hoop een klein beetje hulp van vele mensen zodat mijn uitvaart kan worden betaald en de mediche kosten zodat dit niet na het verdriet wat mijn gezin verwerken moet ook nog eens een blok aan hun been zal zijn. Ik zou graag willen dat ze mij op een mooie manier konden herinneren niet om de problemen die mijn ziekte en ik hebben achtergelaten.

Ik dank u met heel mijn hart voor elke Euro die u kunt doneren!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

117 donaties
€ 2.375,00
Doel: € 15.000,00
15%

Deze actie is gesloten.