Voor ziek en zeer, gaan wij in de weer

Voor ziek en zeer, gaan wij in de weer | Geld inzamelen
 
 
Een mooie, nieuwe kinderafdeling in het ziekenhuis in Tamale Ghana

Wij zijn Manon, Dewey en Melissa. Deze zomervakantie stappen wij met zijn drieën het vliegtuig in om naar Ghana af te reizen. 

Vorig jaar hebben wij met behulp van basisschool De Hofstee in Julianadorp al iets heel moois kunnen realiseren. Wij hebben in Tamale twee kleuterklassen laten bouwen (zie filmpje Youtube). De kinderen zijn hartstikke blij in hun nieuwe lokalen voorzien van alle benodigde faciliteiten. 

Dit jaar hebben wij een nieuw project gevonden! In veel lokale ziekenhuizen in Tamale zijn de voorzieningen niet in staat om de juiste zorg te verlenen. Ramen ontbreken, bedden zijn niet tot nauwelijks aanwezig en als ze aanwezig zijn, zijn ze niet in goede staat. Kinderen liggen hierdoor veelal op de grond. Ook zijn de juiste verzorgingsmiddelen en medicatie vaak niet aanwezig. 

Wederom zal basisschool De Hofstee hiervoor geld inzamelen. Dit jaar willen wij het nog groter aanpakken. Via deze weg willen wij ook jullie om hulp vragen. Met alle donaties willen wij er voor zorgen dat de kinderafdeling in Tamale voldoet aan alle basisbehoeften. 

U kunt ons al sponsoren vanaf €5,- 
Alvast bedankt!

Melissa van der Woude
24-05-2018

Wauw!! Eerst ons eerste doel van €100 behaald. Nu ook al ons tweede doel: €200

Ontzettend bedankt allemaal voor jullie donaties😘. 

Op naar de €300?!

 

Liefs, Manon, Dewey & Melissa38 donaties
€ 513,00
Doel: € 500,00
102%

Deze actie is gesloten.