Voor mijn lieve partner.

Voor mijn lieve partner. | Geld inzamelen
 
 
onder het mom van DURF te vragen

Hallo lief Nederland,

mijn naam is Anna en met deze actie probeer ik geld in te zamelen om mijn onwijs lieve vriend eens in het zonnetje te kunnen zetten.

2017 was helaas een erg vervelend jaar voor een fantastische partner. Ik ben een vrouw van 25 jaar met aardig wat psychische problemen. Als jong meisje helaas nare dingen meegemaakt en jammer genoeg in het jaar 2017 ernstig gepest op mijn werk. 

Ik heb hier enorm last van/gehad maar niet alleen ik..

Door dat ik me zo ongelukkig heb gevoeld en de meeste dagen niet eens een uitweg zag, heeft mijn vriend heel veel over zich heen moeten krijgen. Ik voel mij ongelovelijk schuldig voor wat ik hem aan heb gedaan. Hij begreep mij helaas niet altijd en dat heb ik hem vaak verweten. Veel ruzie, schelden, weglopen en huilen huilen huilen. En dat terwijl ik diep van binnen ongelovelijk veel van hem houd! Maar wat mij op het werk zon pijn deed, kwam er thuis pas uit. En tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds niet de oude. Maar ik krijg ondanks alles ZO onwijs VEEL liefde van mijn vriend, dat ik wel door MOET gaan!

Na een half jaar gesprekken met een psycholoog gaat het nu ietsje beter met mij. Ik heb nog een lange weg te gaan maar kan momenteel zeggen dat ik weer wat omhoog krabbel. Natuurlijk ben ik nu ook in gaan zien wat ik mijn vriend eigenlijk aan heb gedaan. In het jaar 2017 is zijn moeder ook nog eens ernstig ziek geweest. Ik vond dit heel erg voor hem en haar maar ik was zo de weg kwijt dat ik (en daar schaam ik me heel erg voor) alleen maar met mezelf bezig was. God zij dank ziet de toekomst er voor mijn schoonmoeder nu goed uit. 

Het is mijn vriend allemaal niet in de koude kleren gaan zetten. Het is zon mooi persoon en ziet ondanks alles de toekomst nog zo positief in! Ik wil hem zo graag, namens jullie én mijzelf, zijn grootste wens, een reis naar Jamaica kunnen geven. Ik ben zelf druk aan het sparen en beetje bij beetje wilt dat ook wel maar met de maandelijkse lasten erbij ga ik dat dit jaar iniedergeval niet halen. Dat hoeft geen probleem te zijn maar omdat alles nog zo vers is, en hij het nu echt wel kan gebruiken/verdiend, wil ik toch via deze weg proberen de reis wat sneller mogelijk te maken!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.500,00
0%

Deze actie is gesloten.