voor luna

voor luna | Geld inzamelen
 
 
steun luna voor de tijd wat zij nog heeft zo prettig mogelijk te maken

hallo vriendjes

en vriendinnetjes....

 
Mijn naam is luna. Ben geboren op 22-07-2015. Ik ben een hele lieve Amerikaanse stafford. Ondanks mijn zware huid problemen. Ben namelijk allergies voor huisstofmijt. Maar me baasje vertikt het om mij weg te doen. Ik ben het tegenover gestelde dan wat veel mensen beweren over mijn ras!! Kan zelfs heel goed met kinderen en grote mensen overweg,en met andere honden. Met poesjes wat minder goed. Daar wil ik maar al te graag mee spelen. Maar dat mag niet van me baasje.

Onlangs op 31-05-2017 hebben we te horen gekregen dat ik hele slechte nieren heb. Ze zijn er zo slecht aantoe dat ik niet lang meer te leven heb. Daar ben ik heel erg verdrietig over want, ik ben niet eens 2 jaar. Nu krijg ik van mijn baasje een nierdieet zodat ik daardoor wat tijd erbij krijg. " is bewezen zeggen ze "

Ik ben vandaag 02-06-2017 naar de dierenarts geweest voor een nierdialyse. Dan ga ik onder het infuus zodat het allemaal goed gefilterd word omdat mijn nieren dat niet zelf meer kunnen. Ben de afgelopen maand heel erg ziek geweest en veel afgevallen doordat ik niet wil eten en drinken. En ik moet heel veel medicijnen slikken. Na vandaag gaat het wel wat beter. Maarjah voor hoelang want, IK HEB EEN NIEUWE NIER NODIG!!!!

We waren van plan om geld in te zamelen voor een nieuwe nier.Maar dat kan helaas niet meer. nu is het de bedoeling Om geld in te zamelen zodat de laatste loodjes wat minder zwaar wegen . Met dat geld kan ik mijn nieren laten spoelen,onderzoeken doen , en speciaal voeding en medicatie halen. zodat ik nog wat tijd erbij krijg .We zullen er maar een extra mooie tijd ervan maken,een tijd om nooit te vergeten.. poot luna..

mijn naam is natascha. en ik ben de trotse eigenaar van luna. ik heb haar GRATIS gekregen toen ze 5 maanden was. en al snel werd mij duidelijk waarom.. na vele kosten bij de dierarts bleek  ze zware huidproblemen te hebben .ondanks dat ik wist dat het een dure leven met haar zou worden besloot ik haar toch te houden. met tegenspraak van me bewindvoerder. want ik heb zelf een uitkering want ik ben afgekeurd vanwege mijn knieen en atrose. Ik heb 31-05-17 te horen gekregen dat ze nierfalen heeft. Dat heeft me echt geraakt (altijd maar de goeien). we moesten vandaag weer langs de dierenarts komen.(een hele goeie en vertrouwd. Elze dieren kliniek Enschede) De 2 afspraken hebben mij weer 500+gekost.Voor het onderzoeken ,Infuus,medicatie,speciaal voer ,noem maar op .in de 19 maanden dat ik haar heb ben ik al 1400+ eur kwijt en dat voor een gratis hondje. maar ik kan haar echt niet weg doen. het is een onzekere tijd want ik weet niet hoelang ze nog te leven heeft. De dierenarts zei het kan 3 maand, 6,maand misschien door het speciale nierdieet max 2 jr duren . En ik kan dat niet accepteren. Ongelooflijk..daarom is dit mijn ENIGE optie om geld in te zamelen voor luna  voor de kosten van onderzoeken, medicatie en de nierdieet. Voor meer vragen kan je me altijd mailen doneervoorluna@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00
Doel: € 3.500,00
0%

Deze actie is gesloten.