Voor het kind dat zo wordt gemist

Voor het kind dat zo wordt gemist | Geld inzamelen
 
 

In december 2022 zullen we in Zoetermeer voor de 10e keer bij elkaar zijn om onze overleden kinderen te herdenken en te beleven dat we ons intense gemis een beetje met elkaar kunnen delen.

Naast het organiseren van de herdenking op 11 december 2022 willen we dit jaar een herdenkingsplek, op de begraafplaats van Meerbloemhof te Z’meer, realiseren.

Een mijmerplek waar we als weeouders en naaste familie rust kunnen zoeken, een plek om met elkaar in gesprek te komen, een plek om stilte te ervaren, omringd door de zovele kindergraven…

Samen met de beeldend kunstenaar Marijke Wijgerinck zijn we tot een ontwerp van de mijmerplek gekomen en om ons mooie doel te kunnen realiseren is geld nodig……wat zal het fantastisch zijn als u met uw financiële steun kunt bijdragen aan een plek van rust, voor zoveel lieverds die hun kind moesten verliezen…kinderen die véél te vroeg stierven, kinderen die nog zo veel hadden kunnen betekenen voor onze samenleving en maatschappij.

Doet u mee? Uw donatie is zó hard nodig en wordt van harte gewaardeerd!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
86 donaties
€ 1.831,00
Doel: € 5.500,00
33% / 208 dagen te gaan