Voor de moedige Tristan

Voor de moedige Tristan | Geld inzamelen
 
 

Tristan was een vrolijke jongen graag gezien van iedereen en een kind die heel graag naar school ging, helaas werd op 5 jarige leeftijd een pilocytair astrocytoma thv de medulla oblongata ( met andere woorde hersentumor) vastgesteld. Er werd heel accuut een operatie uitgevoerd met een poging tot volledige resectie maar dit was helaas niet mogelijk. Slechts een partiële resectie kon uitgevoerd worden. 
6 maand later herviel Tristan omwille van de teruggroei van de tummorrest waarvoor een nieuwe operatie gevolgd door chemotherapie uitgevoerd werd. Tristan kreeg een protocol van maar liefst 82 weken chemotherapie waar hij nu nog middenin zit. Ondertussen is het voor Tristan vallen en opstaan zoals voor velen kinderen met kanker. Hij heeft al twee maal een allergische reactie gedaan op zijn chemotherapie waardoor zijn protocol diende aangepast te worden naar een allergie protocol. 
het bijna elke dag op en af eijden naar UZ Gent voor zowel chemotherapie als voor revalidatie maken het traject heel zwaar . Tristan kan ook niet naar school en krijgt thuisonderwijs en bednet. Hij heeft ook een zusje van 3 jaar en een babyzusje dat geboren is op het moment dat Tristan op de operatie tafel lag. Mama dus op materniteit en Tristan op intensieve zorg.

we willen graag het gezin een hart onder de riem steken om deze zware medische kosten die deze situatie teweegbrengt te kunnen helpen dragen met deze donaties.

Alvast bedankt Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
261 donaties
€ 8.956,00