Voor de dappere Byron

Voor de dappere Byron | Geld inzamelen
 
 

Byron is 9 jaar en een grote fan van treinen. Kort na zijn kinderfeestje  in september 2020 kreeg hij klachten en bleek een agressieve hersentumor te hebben. Inmiddels is hij  5x geopereerd in het ziekenhuis van Gent. Uit nader onderzoek is gebleken dat het gaat om een medullo blastoom graad 4.

Maandag 14 december 2020 is gestart met een lang behandelingstraject van bestraling en daarna chemotherapie van een jaar.

Carina ken ik als een lieve, zorgzame moeder, die altijd voor een ander klaarstaat, maar zelf net een zwaar traject van borstkanker achter de rug heeft en nu nog 3 maandelijks onder controle is. Hoe zwaar moet dit dan wel niet zijn...

Richard en Carina mogen om en om bij Byron zijn  ivm de corona maatregelen.    Ze rijden dus heel veel heen en weer tussen Oost- Souburg en Gent. Er worden veel reiskosten gemaakt en het heen en weer reizen gaat zeker nog tot november door.

Ik wil zo graag iets voor ze doen en hoop ze hiermee iets te kunnen ontzorgen zodat ze alle aandacht kunnen richten op Byron samen met hun zoon Rocco en zus Robin.

Helpen jullie mee ?

 

Update eind november 2021

Byron is net klaar met het laatste chemo traject. Nu moet hij het komende jaar iedere dag revalideren in het revalidatiecentrum van het UZ Gent. Daarnaast heeft hij om de 3 maanden een MRI ter controle. Vanaf januari start hij voorzichtig weer op met school.   

 

Viveka Hekkers

 

 

 

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
573 donaties
€ 11.845,00