Voor alle konijnen een fijn thuis!

Voor alle konijnen een fijn thuis! | Geld inzamelen
 
 

Lars is 13 jaar en woont in Oegstgeest. Twee jaar geleden heeft hij twee konijntjes als huisdier uit het asiel gekocht en hij is daar helemaal dol op! Hij neemt de zorg voor de konijnen heel serieus en Coco en Mango (de twee vrouwtjes konijnen) gedragen zich heel goed bij Lars!

Niet alle konijnen vinden vanuit het asiel zo een warm huis als bij Lars. De laatste jaren worden er veel konijnen na verloop van tijd weer teruggebracht naar het asiel. Om die opvang goed te kunnen bieden is er geld nodig, het gebeurd namelijk nog te vaak dat er konijnen op de "wachtlijst" terecht komen voor ze terug kunnen naar het asiel. En de konijnen voelen zich natuurlijk het prettigst bij een plek waar ze gewenst zijn!

Lars gaat met zijn vader in augustus een fietsrit maken om zoveel mogelijk geld op te halen voor de konijntjes in het asiel. De rit begint in Berg en Dal en voert via de limes route naar Katwijk. De interesse van Lars over de Romijnse tijd en de limes route is tijdens geschiedenislessen op school ontstaan.

De opbrengst van de sponsorrit gaat volledig naar dierentehuis Stevenshage in Leiden!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
151 donaties
€ 1.685,00
Doel: € 250,00
674%

Deze actie is gesloten.