Vonne naar Sjaki Tari Us

Vonne naar Sjaki Tari Us | Geld inzamelen
 
 
Sjaki Tari Us zet zich in voor kinderen met een verstandelijke beperking op Bali

Op 16 oktober is het zo ver. Dan vlieg ik naar Bali om stage te lopen en onderzoek te doen bij de organisatie Sjaki-Tari-Us. Sjaki-Tari-Us zet zich in voor kinderen met een verstandelijke beperking op Bali. Dit is noodzakelijk, omdat kinderen op Bali niet zo geaccepteerd worden zoals de kinderen met een beperking in Nederland. Door gebrek aan kennis en religieuze achtergrond (een verstandelijke beperking wordt gezien als slecht karma van de ouder en/of kind) worden kinderen niet gesteund in de ontwikkeling die ze nodig hebben. Het motto van Sjaki-Tari-Us is: Niet minder, maar anders begaafd. Zo bieden ze onderwijs aan geschikt voor kinderen en tieners met een verstandelijke beperking. Ook ouders worden betrokken in de aanpak van de organisatie door ze te laten zien hoe met de kinderen om te gaan en te betrekken in de ontwikkelingen van het kind. 

Het doel van Sjaki-Tari-Us is voornamelijk om het onderwijs voor de kinderen met een verstandelijke beperking van hogere kwaliteit te voorzien en acceptatie van de mensen uit de Balinese cultuur voor de kinderen. 

Ik hoop in mijn periode dat ik bij Sjaki-Tari-Us kom helpen veel te leren van de praktijk ervaring die mij aangeboden wordt. Daarnaast wil ik ook de organisatie iets kunnen bijdragen door een goed aansluitend onderzoek te doen en wellicht kennis te kunnen overdragen. Met het geld dat ik ophaal van de organisatie kan ik tijdens mijn verblijf ook voorkeur geven waar het aan uitgegeven wordt. Ik zou het heel erg tof vinden als jij de organisatie via mij een steentje bij wil dragen! Alle beetjes helpen :) 

Wil je mijn avonturen volgens als ik in Bali ben? Dat kan: https://vonnebijsjakitarius.jouwweb.nl/

De video die ik heb toegevoegd aan deze pagina is eigenlijk voor kinderen op basisscholen, maar ik vond het een goed beeld geven van de organisatie. Dus kijk vooral! Meer weten over Sjaki-Tari-Us? Volg ze op Facebook: https://www.facebook.com/SjakiTariUs/ of check hun website: http://www.sjakitarius.nl/. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

32 donaties
€ 450,00

Deze actie is gesloten.