Vogelgriep wordt verleden tijd

Vogelgriep wordt verleden tijd | Geld inzamelen
 
 
Jonge ondernemers hebben DE oplossing tegen vogelgriep

Wij zijn Renco van Harten en Jesse Idema en zijn met het volgende idee gekomen doordat heel nederland op dit moment vreest voor meer uitbraken van de vogelgriep. Wij denken DE oplossing gevonden te hebben om de vogelgriep de das om te doen. Maar we zijn beide nog jong en hebben kwa kapitaal niet veel om armen. 

Hoewel de pluimveehouders hun uiterste best doen om het virus buiten te sluiten doormidel van besmettingsmiddel is er echter niet aan gedacht om het virus buiten te sluiten door de lucht te desinfecteren.

aanvankelijk werd altijd gedacht dat het virus zich in de stal nesteld doormiddel van vogelpoep aan de laarzen van de boeren. Maar door de manier van desinfecteren van pluimveehouderijen is het niet meer aannemelijk dat het virus zich in de stal werkt door de boeren. Maar dat het door de lucht verspreid wordt.

Daarom hebben de jong ondernemers een manier gevonden door het out-of-the-box denken. hierdoor zijn ze op een theorie gestuid die virussen kunnen doden die zich verspreiden via de lucht. deze theorie is door meerdere biologen onderzocht en beamen dat het aannemelijk is dat dit een manier is om de vogelgriep in de kiem te smoren.

Alleen voordat wij met een product op de markt kunnen komen, is veel geld nodig voor verdere onderzoeken en productontwikkeling.

Help ons, om de doorbraak te zijn TEGEN de vogelgriep.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.